Hier eet je de beste hamburgers van Rotterdam | Cityguys.nl Hier eet je de beste hamburgers van Rotterdam | Cityguys.nl Skip to main content

Hier eet je de beste hamburgers van Rotterdam

Als je niet wist dat wij van burgers houden dan heb je ons logo nog niet goed genoeg bekeken. Weten waar de tophamburgers worden geserveerd is essentiële kennis. Dit zijn onze favorieten:

Ter Marsch & Co

Als je Ter Marsch niet kent heb je als hamburgerliefhebber echt onder een steen geleefd. De hamburgers van Ter Marsch & Co werden namelijk in op de Horecava van 2015 verkozen tot de lekkerste van heel Nederland. Eigenaar Pim had in eerste instantie een andere naam in gedachte voor zijn hamburgerrestaurant, totdat hij bij het opknappen van het pand stuitte op de glas in lood ramen met de naam Ter Marsch & Co. De winkel uit 1890 van de vleeswarenfabriek sloot precies aan bij de visie voor zijn hamburgerrestaurant die vanaf 22:00 doorgaat als bar. Een legende is geboren.

Ter Marsch & Co, Witte de Withstraat 70, Rotterdam, Nederland

Ter Marsch Rotterdam

Stroom

Deze plek is omgebouwd tot Hotel met prachtige kamers heeft op de begane grond een Broodbakker en restaurant waar één van de lekkerste hamburgers van Rotterdam op de kaart staat. De Hamburger eggs Benedict met ei maakt de smaak helemaal af. De in een klein emmertje bijgeleverde Friethoes frites is zo lekker dat ik vergeet de saus erbij te proeven. Als dat geen goed teken is! Prijs: €14,-. Disclaimer: de chef van destijds is weg en we hebben de burger er al een tijdje niet gegeten. 

Stroom, Lloydstraat 1, Rotterdam, Nederland

Hamburger Stroom Rotterdam

Hamburg

Op de Witte de With kan je niet alleen hamburgers eten bij Ter Marsch, maar ook bij Hamburg. Hamburg serveert ‘proper burgers’ tussen € 8,- en € 14,-. De burgers worden hier gemaakt van de Hollandse MRIJ koeien en de grote verrassing is de Bubba 2.0. Een burger van garnalen met wakame, gember en kewpie mayonaise die mij in één hap terug meenam naar de hamburgerketens in Seoul. Eet smakelijk!

Hamburg, Witte de Withstraat 94b, Amsterdam, Nederland

Firma Pickles

Firma Pickles is vanuit Utrecht overgekomen naar de Markthal van Rotterdam. Met de vestiging aan de zijde van de Markthal is het zowel vanaf de grote markt als vanuit de markthal te betreden. Niet alleen heeft Firma Pickles heerlijke burgers. Ze schenken hier ook een goed glas wijn, waardoor het net iets populairder is bij de vrouwen dan elk ander hamburger restaurant. En dat maakt het weer net wat leuker voor Cityguys om langs te komen!

Firma Pickles, Grotemarkt 18, Rotterdam, Nederland

Firma Pickles Rotterdam