Nieuwe spots en events die je deze zomer wilt bezoeken | Cityguys.nl Nieuwe spots en events die je deze zomer wilt bezoeken | Cityguys.nl Skip to main content

Nieuwe spots en events die je deze zomer wilt bezoeken

We houden je op de hoogte van het chillste events en nieuwe spots in town deze zomer: waar wil je heen en welke evenementen zijn de moeite waard om bij te zijn?

Alfredo's Taqueria

Rotterdam heeft er een Mexicaan bij! Dennis Ebeli – bekend van ’t Rotterdamse sokkenmerk Alfredo Gonzales – starte samen met Ton van Zanten deze spicy nieuwe zaak in Het Industriegebouw. Bij Alfredo’s Taqueria eet je vooral taco’s maar ook torta’s en nacho’s natuurlijk. En hou je vast, er staat ook een Mexicaanse kapsalon op de kaart! Met knalroze elementen in een opvallend interieur is het hier alles behalve saai. Het Industriegebouw gaat sowieso heel lekker. Naast creatieve bedrijfjes opende eerder de pizzabakkerts van Old Scuola hier hun restaurant en verhuisde Groos – mijn favorite spot voor cadeau’s – naar deze locatie aan de Goudsesingel.


Alfredo's Taqueria,Goudsesingel 204, Rotterdam

En we zijn open! #tortas #alfredostaqueria #proefweken

Een bericht gedeeld door Dennis Ebeli (@dennisebeli) op

Roffa Mon Amour

We zijn fan van Roffa Mon Amour! Van 19 tot en met 30 juli is dit de perfecte date spot. Een openlucht filmfestival dat alweer voor de 5e keer georganiseerd wordt op een unieke locatie, namelijk bovenop de Hofbogen! Er worden films vertoond van opkomende regisseurs van over de hele wereld. Het wordt nog beter want er is een rooftopbar aanwezig voor de dorst.

Amehoela Rotterdam

New in town! Amehoela start in het oude pand van het Bootleg DJ Café. Meer dan tien jaar lang was Bootleg the place to be als alle ander clubs al gesloten waren. Tot 2013 toen de club helaas de deuren sloot. Op 10 augustus opent op deze plek dus de nieuwe club Amehoela, waar je tot een uur of 02.00 -de 24-uursvergunning is helaas verlopen- terecht kunt voor cocktails, streetfood en bier! Klinkt als een prima spot voor onze altijd uit de hand lopende Cityguys borrels..


Amehoela Rotterdam,Mauritsweg 33, Rotterdam

Nu nog planken voor de deur maar straks is het hier feest!

JORDYs

We kennen Jordy’s Bakery natuurlijk al van de Nieuwe Binnenweg, de Fenix Food Factory en van dat ze brood leveren aan ongeveer alle chille restaurants in de stad. Nu hebben ze een nieuwe spot geopend in Kralingen met niet alleen brood maar ook desempizza’s. NICE!!


JORDY's,Vlietlaan 52, Rotterdam

Garden of BIRD

Deze zomer heeft Rotterdam er een biertuin bij! BIRD heeft tussen de Luchtsingel en de Hofbogen een stadstuin geopend. Dat wordt de hele zomer chillen met bier, cuba libre’s en een pizza’s. Zin in nog meer Biertuin? Nu kun je dus via de Luchtsingel van de Garden of BIRD naar Biergarten lopen. Feest!


Garden of BIRD,Raampoortstraat 24-28, Rotterdam

Chillings #rotterdam #bird

Een bericht gedeeld door Robin (@itsaruby) op

DÂK

Je kan het DÂK weer op! En dat gaan wij ook zeker doen. Vanaf 21 juli verrijst het pop-up stadspark weer op Parking Thornico (om de hoek van de Witte de Withstraat). Niets beter dan bier, BBQ, live optredens, DJ’s en de Rotterdamse skyline.


DÂK,Kromme Elleboog, Rotterdam

#Dâk #festival #Rotterdam. #Parkeergarage #Westblaak

Een bericht gedeeld door Ossip (@ovanduivenbode) op

Blijdorp Festival

In het best verborgen stukje groen van de stad, het Roel Langerakpark is op zaterdag 12 augustus weer Blijdorp Festival. Net als de eerdere edities verwachten wij weer een fantastisch festival met bijzondere programmering en nog mooier decor. Grote eyecatcher op het terrein wordt dit jaar de gigantische openluchtiglo van Yardbird! Wij kunnen niet wachten om weer te dansen tussen de tipi’s


Blijdorp Festival,Roel Langerakpark, Rotterdam

Heb jij mooie tips in Rotterdam voor ons? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter.