Drinken in Rotterdam | Cityguys.nl Drinken in Rotterdam | Cityguys.nl Skip to main content

Drinken in Rotterdam

Drinken is belangrijk. Zeker in Rotterdam. Lekker een pot bier op tafel of een Gin-tonic in de hand, dat doe je op deze favoriete plekken in de stad. Proost hé!

Biergarten

In Biergarten zijn de glazen net zo Duits zijn als de naam van deze locatie. Er zijn hier literglazen, maar van een avond halve liter tillen krijg je ook al spierballen. Kies niet voor de Gulpener draft, maar voor de Gulpener Ur-Hop, want deze is echt veel lekkerder! Bij trek kan je je ook nog eens richten tot de barbeque met fingerfood, want die Jack ’N Coke Ribs van €5,- zijn echt om je vingers bij af te likken. Met lekker weer de leukste vrijdagmiddagborrelspot in town!

Biergarten Rotterdam

Bokaal

Bij goed weer strijken we neer op het grote terras van Bokaal. De eigenaren van cocktailbar Level hebben op de Nieuwemarkt twee panden aan elkaar verbonden en zijn hier begonnen met een bar/restaurant. Niet alleen lekker voor een Bokaal biertje, maar ook voor een hapje.

LaBru

Eén van de fijnere bars van Rotterdam met een uitgebreide Gin Tonic kaart. De piano en het bij elkaar geraapte retro design interieur maakt deze bar zeer sfeervol.  Niet alleen leuk om met je vrienden heen te gaan, maar ook prima om met je Tinder date een drankje te doen.

LaBru Rotterdam

Wunderbar

Bij #Wunderbar, onderdeel van WORM aan de Witte de Withstraat kom je terecht in een Duits ogend souterrain met veel hout, foute schilderijen en Perzische kleedjes op tafel. Ze hadden geen geld meer voor de inrichting, dus al het personeel heeft dingen meegenomen. In de zomer serveren ze biertjes door het raam en is het goed vertoeven op het terras.

De Witte Aap

De Witte Aap is dé kroeg van Rotterdam. Als je in Rotterdam woont en je hebt nog nooit een biertje in De Witte Aap gedronken ben je geen echte Rotterdammert. Volgens Lonely Planet het beste Café van het Universum.
‘De Aap is echt Rotterdams net zoals het publiek. Een mix van expats, werkende twintigers en dertigers, creatieven en ouderen.

Witte Aap Rotterdam

Heb jij mooie tips in Rotterdam voor ons? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter.