Cityguys Podcast | Cityguys.nl Cityguys Podcast | Cityguys.nl Skip to main content

Cityguys Podcast

In de Cityguys Podcast bespreken marketeers / bloggers / hamburgerverslaafden Roger Bloem, Steven Strijbosch en Jean-Paul Schaddé van Dooren de nieuwste food- en horecatrends in Nederland.

Aflevering 2: Susam Pang  – Ramen

Toen Sam klein was kreeg ze altijd een pakje ramen noodles van haar moeder als ze trek had. Nu, jaren later, organiseert ze het Amsterdam Ramen Festival en is ze met haar foodblog bySam.nl dé ramenexpert van Nederland. Komende week organiseert ze voor de tweede keer het festival, waarop ramenkunstenaren uit heel het land, Parijs en New York naar Het Sieraad in Amsterdam West om de meest heerlijke ramen en andere Japanse gerechten te serveren. Hoe is dit Japanse gerecht in korte tijd zó populair in Nederland geworden?

Aflevering 1: Vincent van Dijk  – Hotelnacht

In de eerste aflevering hebben we het over de hotelwereld met Vincent van Dijk. Vincent is de bedenker en organisator van Hotelnacht. Sliep een aantal jaar geleden elke dag in een ander hotel en is eigenaar van “de Hotelkamer van de Toekomst”. Daarnaast is Vincent Trendforecaster en eigenaar van het PR Bureau HBMEO.

Je kunt de Cityguys Podcast luisten op Anchor of Spotify en binnenkort ook op Apple en Google Podcasts.