Wie zitten er achter Cityguys.nl? | Cityguys.nl Wie zitten er achter Cityguys.nl? | Cityguys.nl Skip to main content

Wie zitten er achter Cityguys.nl?

Hooooi! Wat tof dat je op onze site bent. Met Cityguys willen wij zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen op toffe locaties. Uiteraard moet dat samen gaan met zoveel mogelijk lol. Op Cityguys lees je over wat de tofste, lekkerste, leukste en chillste locaties zijn om naartoe te gaan. Hiervoor zijn Roger, JP, Steven en Matthijs dagelijks op pad in Amsterdam en Rotterdam of op zoek naar iets culinairs in een stad in Europa.

Wat doet Cityguys?

Cityguys is een lifestyle, hotspots en reisplatform voor mannen met een focus op hospitality in steden. Van hamburgers tot fine dining, wij houden ons het liefst bezig met het uitzoeken waar je het lekkerst eet en daarna waar je het gezelligst een biertje of een geweldige cocktail drinkt. Om ervoor te zorgen dat je elke maand weer helemaal op de hoogte bent vertellen we je geregeld wat er nieuw is geopend in de stad. Met deze zoektocht naar de tofste, lekkerste, leukste en chillste locaties hopen wij dagelijks mensen te inspireren om ook met hun vrienden, vriendinnen of date op pad te gaan.

v.l.n.r. Steven, JP, Matthijs en Roger. Fotocredits Ming Chao in opdracht van Entree Magazine

Cityguys op reis

Omdat we ook wel eens steden buiten onze landgrenzen willen verkennen en we je ook daar willen inspireren hebben we een speciale travelsectie op de website staan. Athene, Berlijn, Belfast, Bratislava, Brussel, Kopenhagen, Leeds, Leipzig, Londen, Lissabon, Miami, New York, Praag en Vilnius. We zijn er allemaal geweest! En vloggen er zelfs soms over!

Cityguys on tour

Omdat we van gezelligheid houden gaan we ook regelmatig in een groter gezelschap op pad. Zo hebben we een jaarlijkse Pizzabiketour, gingen we op zoek naar het beste van het Rokin of verkenden we alvast de Amsterdam Cocktailweek met een groepje cocktailliefhebbers. Wil je een keertje aansluiten? Abboneer je dan op onze events op onze Facebookpagina.

Cityguys Pizzabiketour 2016

Leuk allemaal, maar wie zijn jullie nou?

JP, Roger en Steven zie je dagelijks voorbij komen in de Amsterdamse horeca. Met zijn drieën proberen ze zo goed mogelijk de veranderingen in de horeca van de hoofdstad bij te houden. Matthijs houdt in zijn eentje de ontwikkelingen van de Rotterdamse restaurants en bars bij. En uiteraard vliegen we geregeld over.

 

v.l.n.r. Steven, JP, Roger en Matthijs

Support

 

Design Rudó

Credits voor het Cityguys logo, kleuren, shirts, stickers, Citymoney gaan allemaal naar onze designer Rudó, want hij verzint en maakt het allemaal! Rudo’s werk is te vinden op zijn persoonlijke website of op zijn facebookpagina. Rudó is ook te volgen op Twitter.

Techniek

Natuurlijk kunnen we niet alles alleen. Daarom hier een shout out voor ons technisch duo: Don Roy is onze vaste front-end developer die samen met Bjorn Post deze hele site gebouwd heeft.

Bereik, Social Media en Contact

Er wordt ontzettend vaak gevraagd naar het bereik van Cityguys, maar eigenlijk boeit ons dat niet zoveel. Het gaat ons er niet om hoeveel mensen onze artikelen lezen, maar of je uiteindelijk ook daadwerkelijk naar een restaurant of bar gaat, omdat wij deze aanbevelen. Tegenwoordig kunnen wij met vrije zekerheid zeggen dat mensen dagelijks de keuze voor een restaurant, event of bar maken op basis van Cityguys.nl en dat is supertof, want daar doen we het voor.

Dagelijks volgen 16k volgers de avonturen van @CityguysNL op Instagram en volgen via er via Twitter nog eens 6k mensen @CityguysNL@jpschadde en @rogerbloem. Instagram is met 400k impressies per maand ons belangrijkste social media kanaal.

Deze website is een verzameling van het beste dat wij zijn tegengekomen tijdens onze zoektochten. In een artikel zit dan ook veel research, waardoor maar een aantal artikelen per maand publiceren. De artikelen op Cityguys worden door 25k unieke bezoekers per maand gelezen.

Wil je ons iets vragen of attenderen op een nieuw restaurant? Neem dan even contact op via info@cityguys.nl