Wie zitten er achter Cityguys.nl? | Cityguys.nl Wie zitten er achter Cityguys.nl? | Cityguys.nl Skip to main content

Wie zitten er achter Cityguys.nl?

Hooooi! Wat tof dat je op onze site bent. Cityguys is opgericht door Roger en JP, maar dat betekent niet dat we alleen maar met zijn tweeën op pad zijn. Met Cityguys willen wij zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen op toffe locaties. Uiteraard moet dat samen gaan met zoveel mogelijk lol. Om uit te zoeken wat de tofste, lekkerste, leukste en chillste locaties zijn van Amsterdam en Rotterdam zijn wij dagelijks op pad.

Wat doet Cityguys?

Cityguys is een lifestyle, hotspots en reisplatform voor mannen met een focus op hospitality in steden. Van hamburgers tot fine dining, wij houden ons het liefst bezig met het uitzoeken waar je het lekkerst eet en daarna waar je het gezelligst een biertje of een geweldige cocktail drinkt. Om ervoor te zorgen dat je elke maand weer helemaal op de hoogte bent vertellen we in onze maandguides elke maand weer wat er nieuw is geopend in de stad. Met deze zoektocht naar de tofste, lekkerste, leukste en chillste locaties hopen wij dagelijks mensen te inspireren om ook met hun vrienden, vriendinnen of date op pad te gaan.

Cityguys on tour

Omdat we van gezelligheid houden gaan we ook regelmatig in een groter gezelschap op pad. Zo hebben we een jaarlijkse Pizzabiketour, gingen we op zoek naar het beste van het Rokin of verkenden we alvast de Amsterdam Cocktailweek met een groepje cocktailliefhebbers. Wil je een keertje aansluiten? Abboneer je dan op onze events op onze Facebookpagina.

Cityguys Pizzabiketour 2016

Cityguys op reis

Omdat we ook wel eens steden buiten onze landgrenzen willen verkennen en we je ook daar willen inspireren hebben we een speciale travelsectie op de website staan. Hier vind je onze aanbevelingen in verschillende steden als Londen, Lissabon, New York, Miami, Berlijn. We vloggen er zelfs over!

Leuk allemaal, maar wie zijn jullie nou?

Founders: Roger & JP

Roger en JP zijn de mannen die je dagelijks voorbij ziet komen in je timeline. Deze twee marketeers leerden elkaar kennen via Twitter en begonnen niet veel later steeds vaker met elkaar de verschillende restaurants en bars in Amsterdam te bezoeken.

Rotterdamse reporter: Matthijs

Matthijs Haagsman is onze Rotterdamse reporter die in Rotterdam alle ontwikkelingen bijhoudt op het gebied van restaurant en bars.

Support

Cityguys reporters

Natuurlijk hebben wij niet alle kennis in pacht. Daarom schaken we zo nu en dan reporters in zoals onze New York cocktailbarkenner Rens Lieman of Miami travelreporters en Cityguys Steven Strijbosch en Pieter Horstman.

Rudó

Credits voor het Cityguys logo, kleuren en verschillende elementen gaan naar onze designer Rudó. Rudo’s werk is te vinden op zijnpersoonlijke website of op zijn facebookpagina. Rudó is ook te volgen op Twitter.

Technisch-duo

Natuurlijk kunnen we niet alles alleen. Daarom hier een shout out voor ons technisch duo: Don Roy is onze vaste front-end developer die deze hele site gebouwd heeft en Martin Bal loopt aan de achterkant de gaten dicht.

Bereik, Social Media en Contact

Er wordt ontzettend vaak gevraagd naar het bereik van Cityguys, maar eigenlijk boeit ons dat niet zoveel. Het gaat ons er niet om hoeveel mensen onze artikelen lezen, maar of je uiteindelijk ook daadwerkelijk naar een restaurant of bar gaat, omdat wij deze aanbevelen. Tegenwoordig kunnen wij met vrije zekerheid zeggen dat mensen dagelijks de keuze voor een restaurant, event of bar maken op basis van Cityguys.nl en dat is supertof, want daar doen we het voor.

Dagelijks volgen 15k volgers de avonturen van @CityguysNL op Instagram en volgen via er via Twitter nog eens 6k mensen @CityguysNL@jpschadde en @rogerbloem. Instagram is met 400k impressies per maand ons belangrijkste social media kanaal.

Deze website is een verzameling van het beste dat wij zijn tegengekomen tijdens onze zoektochten. In een artikel zit dan ook veel research, waardoor maar een aantal artikelen per maand publiceren. De artikelen op Cityguys worden door 25k unieke bezoekers per maand gelezen.

Wil je ons iets vragen of attenderen op een nieuw restaurant? Neem dan even contact op via info@cityguys.nl