Cityguys.tv | Cityguys.nl Cityguys.tv | Cityguys.nl Skip to main content

Cityguys.tv

Leuk al die tekstjes, maar het in beeld is het veel leuker! Hier vind je onze tofste video’s uit het kanaal van Cityguys op YouTube:

 • Waar eet je de beste sushi (en hoe?!)

  Hoe moet je je nou echt gedragen in een sushirestaurant? Om die vragen te beantwoorden gingen JP, Steven en Roger naar Mr. Hosokawa om het voor eens en altijd goed te leren. Welke gerechten mag je met je handen eten? Waar doe je wel wasabi op of in en waar niet en hoe ga je nou juist met die stokjes om. Vervolgens gaan we naar nog een aantal favoriete sushirestaurants, waarvan de laatste zelfs helemaal in IJmuiden aan zee ligt.

 • Pho in Amsterdam

  Hoe eet je Pho? Wat is dit Vietnamese gerecht precies en waar eten we eigenlijk de beste Pho in Amsterdam? Om antwoord te krijgen op al deze vragen gingen Roger en JP een hele dag Pho eten met vriend en Pho-kenner Nghia Huynh van Bo Nam.

 • De Cityguys Selectie: het beste vlees van Amsterdam

  Waarom is het vlees zo goddelijk bij zaken als Pendergast, The Beefsteak Club en Roses by Sal?
  In deze aflevering zie je Roger Bloem & Jean-Paul Schaddé van Dooren de botten afkluiven bij Brandon Woodruff in Pendergast, na het aflikken van de vingers bij The Beefsteak Club nog een cocktail drinken van Andrew Nicholls en wel aan een hele speciale chefs table eten in Roses by Sal.

 • De Cityguys Selectie: Maastricht special deel 2 - De geheime bierkelder van Maastricht

  Maastricht heeft zo veel te bieden dat Cityguys er twee video's over heeft. In dit laatste deel helpt champagne Steven en JP op weg naar DARQ, Le Bon Vivant en een geheime bierkelder. Bier met whisky. Vlees. Chocolade. Must see als je een weekend naar Maastricht gaat - of er woont.

 • De Cityguys Selectie: Maastricht special deel 1 - de beste kroketten van Nederland?

  Cityguys bezocht een weekend lang Maastricht om ook daar op zoek te gaan naar het allerlekkerste van de stad. In deel 1 van deze tweedelige special eten JP en Roger bij Fernand, leren we het geheim van Meesters in Wijn, drinken we cocktails bij Mr. Smith en eten we wellicht wel de lekkerste kroketten van Nederland bij Bistro Croquant.

 • De Cityguys Selectie: De beste hamburgers van Amsterdam

  HAMBURGEEEEEEEEEEEEERS!!!! JP en Roger gaan samen met hamburger connaisseur Steven Strijbosch en Chef Diego, chef achter het Guinness Book of Records record voor de duurste hamburger ter wereld, op bezoek bij de beste hamburgerzaken van Amsterdam.

  Weten de jongens Chef Diego te verrassen? En moet JP huilen van de burger? Kijk snel!

 • De Cityguys Selectie: De beste kip van Amsterdam

  Waar moet je nou heen voor de beste kip in Amsterdam? Cityguys ging voor de Cityguys selectie langs bij de beste chicks van Amsterdam, waar ze overal met hun eigen Citymoney probeerde te betalen.

  In deze video zie je Roger Bloem & Jean-Paul Schaddé van Dooren de afwas doen bij Justin Brown in The Dirty Chicken Club, eten bij Rotisserie en zie je hoe slecht Roger daadwerkelijk kan biertappen bij de Bierfabriek.

 • De Cityguys Selectie: De beste friet in Amsterdam

  Ben jij team Friet of team Patat? Ons maakt het niet zo heel veel uit, als het maar lekker is. Hoe je beoordeelt of je patat goed is gebakken, dat legt Roger je uit in deze film. Tellen jullie ondertussen even mee hoe vaak ze vinden dat het 'lekker' is?

 • De Cityguys Selectie: DE IDIOTE XMAS SPECIAL!

  Glitters, kersttruien en JP die als kerstman een rendier berijdt. In deze kerstspecial bezoeken JP en Roger drie van hun favoriete Amsterdamse horecazaken; Shanghai Bistro, Bo Nam en Salmuera.

  Wil jij weten waarom soft shell crab eetbaar is, hoe goed JP z'n Spaans is, hoe vaak Roger dezelfde woordgrappen maakt en hoe Cityguys eruit ziet in een kerstoutfit? KIJKEN MAAR DAN!

 • De Cityguys Selectie: Dim Sum in Rotterdam

  Waar eet je de beste dim sum in Rotterdam. Dim sum liefhebber, Rotterdammer en Foodhallen co-founder Chong Chu nam JP, Roger en Matthijs mee op tour op zoek naar de allerbeste dim sum spots van Rotterdam en beloofde ons dat het beter zou zijn dan in Amsterdam.

 • De Cityguys Selectie: Cocktails in Amsterdam

  Ken je cocktails van vakantie met een parapluutje in je glas bij het overgebleven gemixte fruit met goedkope vodka erin? Kijk deze episode van De Cityguys Selectie over cocktails en je bent helemaal op de hoogte over de cocktail én waar je 'm in Amsterdam moet drinken. De cocktailscene in zowel Amsterdam als Rotterdam is ontploft en wij zochten voor je uit hoe dat nu zo gelopen is. Waar ga je in Amsterdam bijvoorbeeld heen voor cocktails bij je diner en waar drink je een 'penicilline'? Waar sluit Cityguys de dag graag af met shotjes?

 • De Cityguys Selectie: Brunch in Amsterdam

  Waar is de tijd gebleven dat we nog aan ontbijt en lunch deden in Nederland? De brunch is here to stay en Cityguys was benieuwd waar dat vandaan is gekomen. Waar moet je in Amsterdam bijvoorbeeld zijn voor een awesome brunch met Chicken & Waffles en een bloody mary? We gingen langs The Lobby van Hotel V, Cut Throat Bar, Gs, A Really Nice Place en Greenwoods op de Keizersgracht.