Cityguys op YouTube | Cityguys.nl Skip to main content

Cityguys op YouTube

Leuk al die tekstjes, maar het in beeld is het veel leuker! Hier vind je onze tofste video’s uit het kanaal van Cityguys op YouTube:

 • De Cityguys Selectie: DE IDIOTE XMAS SPECIAL!

  Glitters, kersttruien en JP die als kerstman een rendier berijdt. In deze kerstspecial bezoeken JP en Roger drie van hun favoriete Amsterdamse horecazaken; Shanghai Bistro, Bo Nam en Salmuera.

  Wil jij weten waarom soft shell crab eetbaar is, hoe goed JP z'n Spaans is, hoe vaak Roger dezelfde woordgrappen maakt en hoe Cityguys eruit ziet in een kerstoutfit? KIJKEN MAAR DAN!

 • De Cityguys Selectie: Dim Sum in Rotterdam

  Waar eet je de beste dim sum in Rotterdam. Dim sum liefhebber, Rotterdammer en Foodhallen co-founder Chong Chu nam JP, Roger en Matthijs mee op tour op zoek naar de allerbeste dim sum spots van Rotterdam en beloofde ons dat het beter zou zijn dan in Amsterdam.

 • De Cityguys Selectie: Cocktails in Amsterdam

  Ken je cocktails van vakantie met een parapluutje in je glas bij het overgebleven gemixte fruit met goedkope vodka erin? Kijk deze episode van De Cityguys Selectie over cocktails en je bent helemaal op de hoogte over de cocktail Ên waar je 'm in Amsterdam moet drinken. De cocktailscene in zowel Amsterdam als Rotterdam is ontploft en wij zochten voor je uit hoe dat nu zo gelopen is. Waar ga je in Amsterdam bijvoorbeeld heen voor cocktails bij je diner en waar drink je een 'penicilline'? Waar sluit Cityguys de dag graag af met shotjes?

 • De Cityguys Selectie: Brunch in Amsterdam

  Waar is de tijd gebleven dat we nog aan ontbijt en lunch deden in Nederland? De brunch is here to stay en Cityguys was benieuwd waar dat vandaan is gekomen. Waar moet je in Amsterdam bijvoorbeeld zijn voor een awesome brunch met Chicken & Waffles en een bloody mary? We gingen langs The Lobby van Hotel V, Cut Throat Bar, Gs, A Really Nice Place en Greenwoods op de Keizersgracht.