Zin in chicken and waffles voor brunch? Hier eet je de beste van Amsterdam! | Cityguys.nl Skip to main content

Zin in chicken and waffles voor brunch? Hier eet je de beste van Amsterdam!

Chicken & waffles is รฉรฉn van de populairste brunchgerechten in town en op deze spots eten we ze het liefst!

Wyers

Bijna tegenover Amsterdam Centraal maakt chef Sammy D de meest juicy chicken & waffles van Amsterdam. Sammy had ooit een spot met comfort food in New York City, waar alle chefs kwamen eten. Nu kunnen we in Amsterdam van dit lekkers genieten voor โ‚ฌ16,-. We zeggen eerlijk. Het is niet de goedkoopste chicken & waffles van Amsterdam, maar als je op zondag hier gaat eten heb je voor โ‚ฌ15- extra wel onbeperkt bloody mary’s op de bottomless brunch.

Wyers, Nieuwendijk 60, Amsterdam

afbeelding

Cut Throat Bar

Je perfecte weekend start misschien wel met een scheer en knipbeurt gevolgd met een kop koffie, een bloody mary en een chicken & waffles of red velvet chicken and waffles van Cut Throat Bar. Een stukje goedkoper. Hier betaal je โ‚ฌ 12,- voor je wafels met kip.

Cut Throat Barber, Beursplein 5, Amsterdam

afbeelding

Gs

Gs is toch wel de godfather van de chicken and waffles in town op dit moment. Hier kom je niet alleen voor chicken & waffles, maar kun je ook nog eens de chicken and waffles burger scoren.

Cityguys protip: bestel alles met extra bacon.

Gs, Goudsbloemstraat 91, Amsterdam

afbeelding

Staring at Jacob x Ku West

Dit is waar de Chicken & Waffles revolutie allemaal begon. New Yorker en voormalig eigenaar Noah G Tucker begon hier met de introductie van deze goddelijke combinatie. Noah staat niet meer in de zaak, maar zijn gerecht is gebleven. Op de menukaart voor โ‚ฌ14,50.

Staring at Jacob x Ku Kitchen, Jacob van Lennepkade 215

Kijk je liever naar bewegend beeld? Hebben we voor je!

Heb jij mooie tips in Amsterdam voor ons? Kan natuurlijk gebeuren!ย Mail ons dan viaย tips@cityguys.nlย en dan komen we graag langs om te proeven. Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.