Waar uit eten uit drinken wordt | Cityguys.nl Waar uit eten uit drinken wordt | Cityguys.nl Skip to main content

Waar uit eten uit drinken wordt

Het zijn die locaties waar je altijd een topavond hebt. Meestal met vrienden of met collega’s en vaak in een wat grotere groep. De locatie waar je na het eten nog 2, 3, 4 of 5 drankjes doet waarna je de beslissing neemt om nog maar even ergens anders een laatste drankje te doen, omdat de volgende ochtend toch niet meer productief gaat worden. Hier een aantal van onze favourites.

Bierfabriek

Café de Klos

Tsjah, Café de Klos. Volgens menig de beste ribs van Amsterdam, dus sowieso een must visit voor de vleesliefhebber. Minder geschikt voor grote groepen, want 80% van de bezoekers zit aan de bar waar het barpersoneel heer en meester is en de Amsterdamse gezelligheid nog hoogtij viert. Ga hier lekker met je vrienden heen en geniet van de biertjes, want dit is het beste bruine café om aan de bar te eten.

Smokin' Barrels

Smokin’Barrels heeft met verschillende burgers, vlees, kip, lobster en salades al een flinke kaart, maar de drankkaart is misschien nog wel uitgebreider, met verschillende bieren van de tap, zeer goede gin tonics en nog een hele hoop cocktails. Dit maakt Smokin’ Barrels een perfecte plek voor aan avondje in Oost. Mocht je de hipsterbankjes nou echt zat zijn aan het eind van de avond? Wijk dan even uit naar Café Maxwell of Bar Bukowski van dezelfde eigenaar voor meer drankjes of cocktails.

Foodhallen

De foodhallen, de indoor foodmarket van Amsterdam is eigenlijk één van de veiligste keuzes, want of je nou van vis, hamburgers, vietnamees of hotdogs houdt, het is er allemaal aanwezig. De Foodhallen is de ideale plek voor een donderdag- of vrijdagmiddagborrel waarbij iedereen op een ander tijdstip aansluit. Door het hoge aantal keukens en personen kan het hier nog wel eens flink warm worden, dus kom luchtig gekleed of neem nog een extra drankje.