To do in januari | Cityguys.nl To do in januari | Cityguys.nl Skip to main content

To do in januari

Januari is die maand dat alle ondernemers in de stad huilend zitten te wachten tot je eindelijk langs komt, maar jij hebt last van goede voornemens en weinig geld. Maakt niet uit, geef jezelf een schop onder je kont, want er is weer zo veel awesomeness dat je eigenlijk geen enkele avond zou moeten Netflixen op de bank. (Mocht je toch willen Netflixen en aan goede voornemens doen, dan moet je je maar even in ons sapkuur artikel verdiepen.)

Favourite Facebook Events

Amsterdam Light Festival, watertour tot 17 januari
Gouden Strik Awards, 11 januari
Horecava, 11-14 januari
Nationale Tulpendag op de Dam, 16 januari
Hotelnacht, 16-17 januari
Upperclub, elke zaterdag
Heineken After Work in Apt., 21 januari

Calle Ocho

My oh my. Zelfgemaakte nachos, awesome (frozen) margaritas, shotjes ocho, lekkere taco’s en fucking geniale pulled pork kroketten (ja, echt, het bestaat). Last but not least is het een nachtbar, dus je kan er ook nog terecht nadat je een van de andere kroegen in de Pijp uitgeflikkerd bent.

Kopstootbar

We geloofden onze ogen niet toen er op de bar bij Terpentijn een fles ‘Jajem’ stond. Een jenevermerk met de naam Jajem. Het verhaal wordt nog beter: de mannen achter dit brand new brand openden een popup op de Zeedijk genaamd ‘Kopstootbar’. Gewone kopstootjes (bier en een jajem), maar ook ladiekillers (klein witbiertje met een jenever) en voor de diehards een glas bier met jenever erin die je in 1 keer kan shotten. Ga. Dit. Zien!

Wat je nog meer kan doen:

Amsterdamse Hotelnacht

Hotelnacht! Hoewel museumnacht een veel groter fenomeen is, is dit absoluut ook een aanrader. Dit is wat je moet doen als iemand een double-date voorstelt en je kan natuurlijk ook prima met een groepje mensen de Hotelnacht doen. Cityguys is te vinden bij 5&33 in het Art’otel voor ‘Tussen kunst & Kitchen’, bij Jazz in the Vic (Park Plaza Victoria) en bij de 80’s party in the Canal House in hun toffe hotelbar.
Hotelnacht, verspreid over de stad

Tulpen op de Dam

De start van het tulpenseizoen wordt elk jaar gevierd op de Dam. Duizenden mensen komen in de enorme pluktuin gratis tulpen plukken en dat is een groot feest. Mocht je ook gratis tulpen willen plukken op 16 januari: bereid je voor op een behoorlijke wachtrij. Onze Cityguys Marketingkoning wandelt uiteraard ook hier rond.
Nationale Tulpendag, Dam

Online Tuesday borrel

Altijd al een keer willen borrelen met de Cityguys, maar het kwam er maar niet van? In Hotel Arena is de hele (online) marketingwereld bij elkaar om dronken te worden, dus als je een paar marketingtermen uit je hoofd leert dan mag je waarschijnlijk gewoon naar binnen.
Online Tuesday borrel in Hotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 51

PAND10

De plek waar de laatste Cityguys borrel was gaat binnenkort haar deuren weer sluiten. Zorg dus dat je nog even een van de laatste biertjes probeert te bemachtigen. PAND10, Nieuwe Doelenstraat 10

Amsterdam Light Festival

De wandelroute ‘Illuminade’ is helaas al weer klaar, maar op de Herengracht kun je nog tot 17 januari de lichtwerken bewonderen. Leuk om ’s avonds dus langs die gracht te fietsen en als je een beetje je best doet met je telefoon, dan heb je er een mooi beeld bij voor op je Instagram.Amsterdam Light Festival,  Herengracht, Amstel en Oosterdok (Waterroute)

Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd. Open je een winkel, restaurant, bar of iets anders binnenkort? Stuur ons een mailtje, dan komen we gezellig langs.