Deze restaurants sluiten in april allemaal hun deuren | Cityguys.nl Deze restaurants sluiten in april allemaal hun deuren | Cityguys.nl Skip to main content

Deze restaurants sluiten in april allemaal hun deuren

1 APRIL! HAHA! Man man man, wat een grap. Zoals je van ons gewend bent hebben we in maart weer zo'n 150 restaurants en bars bezocht, om voor jou de beste plekken te selecteren. Schnitzels & Weizen sluit wel serieus even de deuren, maar komt daarna keihard terug. Waar moet je heen? Check het hieronder!

Facebookevents om te klikken

Let there be brunch X Ketel One Vodka X Edel, 1 april
Celsius Sunday XL Lunch, 1 april
Coconuts X Chicago Social Club, 1 april
Kruidkoek speelt bij CINETOL, 5 april
Lobster heaven X Oyster Boys X 5&33, 6 april
Mikkeller Running Club, 7 april
Korean Bao Bun Night at Dirty Chicken Club, 9 april
PADOEM PATS live in Toomler, 9 april
Walhalla Opening Weekend, 14 april
*ROTTERDAM CITYGUYSBORREL MATTHIJS’ BDAY IN THOMS, 19 april
Op tafel X bier (Lowlander), 19 april
Coconuts Bitterzoet, 20 april
Fuego in Bitterzoet, 21 april
*Cityguysborrel: Beers and Bao Buns, 25 april
Beers and Bao Buns in Shanghai Bistro, 26 april
King Crab Night bij Ron Gastrobar, 26 april

Persijn

Persijn is fantastisch. Dacht je dat Nederlands eten niet lekker was? Echt wel. Luc Kusters heeft in zijn eigen restaurant Bolenius een Michelinster en kijkt hier mee in de keuken. Dat proef je, elk gerecht is lekker en spannend en mocht je je toch vervelen (onmogelijk) dan kun je even naar de 21e verdieping om van het uittzicht te genieten of nog eentje hoger voor de kas op het dak. Heel tof!


Dutch Eatery Persijn,Amstelvlietstraat 4, Amsterdam

Hotels die we bezochten

In Amsterdam opende onlangs het YAYS Crane Hotel op de KNSM en ook het Sweets hotel opende in een aanal brugwachtershuisjes. Niet meegekregen dat we hier waren? Volg ons op instagram stories voor dagelijkse avonturen in de stad!

Op Instagram Stories laten we dagelijks zien wat er opent in Amsterdam @CityguysNL

Bumbu Kitchen

Bij Bumbu eet je Indonesisch in een zaak die is opgezet door Casper Reijnders en Jaimie van Heije. Dat betekent: prachtig interieur en fantastisch eten. We moeten er nog eten, maar dit staat zeker komende maand op de planning.


Bumbu Kitchen,Nieuwe Doelenstraat 26, Amsterdam

Hans (Schuim, Parool) ging eens een keer mét Cityguys op de foto.

4850

Bij 4850 kun je ongeveer de hele dag terecht. Achter deze koffie-/wijnbar zitten een aantal mannen die hiervoor werkten bij Scandinavian Embassy. Met de koffie zit het dus wel goed. Je kunt hier terecht voor een gewone espresso of een lekker moeilijkere filterkoffie en gewoon een lekker ontbijtje (brood met kaas was nog nooit zo lekker) of lunch. Daarna blijf je hier gewoon zitten met je laptop totdat het tijd is voor wijn, want ze hebben een aantal wijnen (én gerechten) waar je u tegen zegt!


4850,4850, Camperstraat, Amsterdam

Amsterdam Oost is een hipsterkoffiezaakje rijker. Fucking lekker!

Floreyn

Dit restaurant serveert een Hollandse pot, maar dan goed. En ze halen Sunday Roast naar Nederland, in een Nederlandse twist. Elke laatste zondag van de maand kun je deze meemaken en op de foto hieronder zie je Steven en een worstenbroodje samen intens gelukkig zijn. Dat kun jij ook ervaren, al doen ze elke roast weer iets anders. Spannend!


Restaurant Floreyn,Albert Cuypstraat 31, Amsterdam

Het kleinste worstenbroodje ter wereld

Restaurant ADAM

Bij ADAM kun je met Pasen een fantastische brunch eten. 5 gangen, met steeds 2 glazen wijn (proeven wat jij er het best bij vindt passen, heel leuk!) en dat voor slechts 77,50. Het is het waard, uren eten van chef Arne – goed eten en gezelligheid aan tafel van Johan. Mocht je het met Pasen niet redden, geen probleem: ze zijn sinds 3 jaar geopend op de Overtoom en dat blijft nog wel even zo.


Restaurant ADAM,Overtoom 515, Amsterdam

"Hier had een foto van het mooie eten kunnen staan, maar we gingen toch voor Kelly" JP

Wat opent er nog meer?

Bij Yerba kunnen veganisten, vegetariers en omnivoren terecht. Het gaat om sustainable eten en het wordt gemaakt door mensen die van goed eten houden, dus dat durven we wel aan. Ook opent de nieuwe cocktailbar (& asian restaurant) van cocktailbazen Remco & Rick: BRANIE. Last but not least komt op de Reguliers de hotspot op karaokegebied: Duke of Tokyo. Allemaal parels van zaken die we zo snel mogelijk gaan bezoeken. Jij ook?


Yerba,Ruysdaelstraat 48, Amsterdam


Branie,Ten Katestraat 26a, Amsterdam


Duke of Tokyo,Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam

Saints & Stars

Als je al deze zaken geprobeerd hebt, dan wil je waarschijnlijk wel een paar kilo’s kwijt. Dat kan bij Saints & Stars, wat wij stiekem de Mad Fox de Sportschool noemen. Niet goedkoop, wel fantastisch ingericht en je schijnt er helemaal kapot te gaan. We durven nog niet echt. Jullie wel? Check het op de 2e Constantijn Huygensstraat (nummer 41).

Heb jij mooie tips in Amsterdam voor ons? Hebben we toch nog wat gemist? Kan natuurlijk gebeuren! Mail ons dan via tips@cityguys.nl en dan komen we graag langs om te proeven. Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.