Koffie, wifi en werkplekken in Amsterdam zuid | Cityguys.nl Koffie, wifi en werkplekken in Amsterdam zuid | Cityguys.nl Skip to main content

Koffie, wifi en werkplekken in Amsterdam zuid

Amsterdam barst van de freelancers en ZZP-ers. Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in Amsterdam Zuid in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.

JACKS Juice & Kitchen

Hoe Zuid is de Pijp? We spelen graag even vals, want bij JACKS Juice & Kitchen op de Ferdinand Bol kom je niet alleen voor een sappie. Als je hier naar binnen wandelt, dan wil je eigenlijk helemaal niet meer naar buiten. Gelukkig kun je er heel relaxed werken en ook de broodjes zijn lekker. Eigenaren Karim en Shedy zijn vaak in de zaak te vinden, net als hun vrienden. Dat maakt het heel gezellig en huiselijk en met alle stopcontacten hoef je niet zonder stroom te zitten. Last but not least: vet fijne koffie.

JACKS Juice & Kitchen, JACKS Juice & Kitchen, Ferdinand Bolstraat, Amsterdam, Nederland

Brooks

Brooks Brasserie is het restaurant van Hotel Beethoven aan de Beethovenstraat. Deze plek wordt nog niet overspoeld door hipsters en ZZP-ers met een laptop zoals alle hippe en minder hippe koffiezaken en is daarom één van onze favoriete werkplekken. Overdag kan je hier fijn lunchen / brunchen met bijvoorbeeld pancakes met bacon en maple syrup. Tijdens de lunch is het er bedrijvig, maar niet super druk. Ervoor en erna zit je hier super chill voor een afspraak of om een aantal uurtjes werk te verzetten. Omdat je onder een hotel zit is er extra geïnvesteerd in de akoestiek, waardoor dit een heerlijke spot is om te werken.

Brooks Brasserie, Brooks, Beethovenstraat, Amsterdam, Nederland

Jefferson

Jefferson heeft gratis snel WiFi voor zijn gasten en elke tafel is voorzien van een stroompunt voor mobiele apparaten en is daardoor tevens een ideale zaak voor hen die niet zijn gebonden aan een vaste werkplek. Jefferson is een van de favorieten plekken van Cityguys.

bar Jefferson, Jefferson bar brasserie, Vliegtuigstraat, Amsterdam, Nederland

Dignita

Dignita is een all day brunch restaurant aan de Koninginneweg in Amsterdam Zuid. Ze bieden ruime plekken zowel boven als beneden en het personeel is hier altijd heel vriendelijk. Het is de ideale plek voor koffie en lekkernijen en ze serveren echt een fantastische brunch. De Benny Boy is een gerecht waar je een stuk beter van gaat werken. Cityguys pro-tip: bestel een long black, dat dubbele shot koffie heb je soms gewoon nodig om beter te kunnen werken!

Dignita, Dignita Vondelpark, Koninginneweg, Amsterdam, Nederland

Leescafé Maling

In de Openbare bibliotheek aan het Roelof Hartplein vind je Leescafé Maling. Hierdoor is het een erg rustige omgeving waar je heerlijk geconcentreerd kan werken, terwijl je nipt van een goede kop koffie of hete espresso. Voordeel van deze locatie is natuurlijk dat alle kranten en tijdschriften ook tot je beschikking zijn. Helemaal up-to-date dus!

OBA Roelof Hartplein: Leescafé Maling, OBA Roelof Hartplein, Roelof Hartplein, Amsterdam, Nederland