In de wandelgangen: dit gebeurt er in de Amsterdamse horeca | Cityguys.nl In de wandelgangen: dit gebeurt er in de Amsterdamse horeca | Cityguys.nl Skip to main content

In de wandelgangen: dit gebeurt er in de Amsterdamse horeca

Roddels, aankondigingen, transfers! Wat krijgen we allemaal te horen over de horeca in Amsterdam? Je leest het hier!

Reserveringen bij Mama Kelly Amsterdam open

24 okt: We aten al eens in kip en kreeft bij Mama Kelly in Den Haag, dat er wel wat anders uitziet dan deze zaak die open gaat in het Olympisch Stadion. 13 november gaan de deuren open en reserveren kan vanaf nu. Zouden ze hier ook alleen rosé schenken?


Mama Kelly Amsterdam,Olympisch Stadion 35, Amsterdam

Heeft iemand de Pink Panter gezien?

Richard van Oostenbrugge gaat knallen in restaurant 212

23 okt: “Nee he! Niet dat appeltje op de foto zetten! Mensen komen met deze foto op hun telefoon zelfs het restaurant binnen!?” zei Richard van Oostenbrugge de laatste keer dat we bij hem aten. Op z’n Instagram heeft hij in ieder geval al symbolisch afscheid genomen. Reserveren voor z’n nieuwe restaurant 212, dat opent op 8 januari 2018 kan vanaf nu. Het schijnt de bom te worden!


212,Amstel 212, Amsterdam

TNT! Tess & Timo kondigen cocktailbar The Flying Dutchman aan

18 okt: Cocktaillegendes Tess Posthumus en Timo Janse waren twee jaar op zoek naar een pand en gingen meer dan 74 deuren langs totdat ze uiteindelijk eindigden op Singel 460 in het Odeon. De verwachtingen van ons zijn hoger dan het alcoholpromillage in JP’s aderen. Tot dan gaan we gewoon naar onze favorieten in de stad.


The Flying Dutchman,Singel 460, Amsterdam

Shanghai Bistro open op maandag en dinsdag

17 okt: Vanaf deze week is één van onze favoriete sharing foodspots ook open op maandag en dinsdag, dus we staan hier nooit meer voor een dichte deur. Extra genieten van de geweldige bao buns, char siu en dumplings dus!


Shanghai Bistro,Van Woustraat 110, Amsterdam

Ton Ton Club in Amsterdam Oost

16 okt: De Ton Ton Club is bijna rond met een locatie in Amsterdam Oost en post hierover alvast op Facebook.

Bistro Berlage opent in december

13 okt: De Beurs van Berlage krijgt een eigen bistro. Op de eerste beelden ziet deze locatie er fantastisch uit en als we de persberichten moeten geloven hebben we straks te maken met een nieuwe klassieker in de binnenstad waar we kunnen genieten van eigentijdse en klassieke gerechten geserveerd met een eigen signatuur waarin het DNA van de Beurs, en haar rijke geschiedenis in het Amsterdamse, samenkomen.


Bistro Berlage,Beursplein 1-3, Amsterdam

Eerste Tartaria in Amsterdam: Prinz Wolf

6 okt: Een restaurant met zes tartaren door Michael Wolf op de Prinsengracht. Wij staan te trappelen om hier gigantisch veel geld uit te geven, maar dat schijnt reuze mee te vallen, want de tartaren staan op de kaart vanaf een tientje en de cocktails voor €12,-. Lekker man!


Prinz Wolf,Prinsengracht 411, Amsterdam

Michael Wolf is een baas, kijk dan!

Hungry Dane in de foodhallen

3 okt: Vanaf begin oktober neemt The Hungry Dane voor een half jaar een spot in in de Foodhallen. Hiermee neemt hij de plaats over van de I Scream Waffle stand. In deze pop-up stand kun je kiezen uit Signature Chicken, Barbecue Pork of Classic Beef op getoaste brioche. Het leverde het Deense concept de titel ‘Best Fast Food of Denmark’ op.


Foodhallen,Bellamyplein 51, Amsterdam