Hotspots die je in juli wilt bezoeken | Cityguys.nl Hotspots die je in juli wilt bezoeken | Cityguys.nl Skip to main content

Hotspots die je in juli wilt bezoeken

We houden je weer op de hoogte van het laatste nieuws in juni: Wat is er net geopend, waar wil je in deze maand heen en welke evenementen zijn de moeite waard om bij te zijn? We testen ons een slag in de rondte om voor jou de tofste locaties uit te zoeken en dat zijn er deze maand weer een hoop!

Favourite Facebook Events

Oedipus International Beer Festival, 2-3 juli
Monday Morning Breakfast bij Konings & Keune (inschrijven noodzakelijk), 4 juli
A day at the Park met The Magician (€), 16 juli
Nutella Festival (€), 16 juli
22 Fest (€), 23 juli
Wild West Brew Fest 23 juli
LOBI & REWIND (Paradiso), 29 juli
Milkshake Festival (€), 30-31 juli

The White Room

Grand Hotel Krasnapolsky heeft voor The White Room sterrenchef Jacob Jan Boerma naar Amsterdam gehaald. Cityguys mocht afgelopen maand de culinaire hoogstandjes proeven in de iconische witte zaal uit 1885. We proefden kunstwerken van het bord als deze gerookte macaron met zalm en komkommer en een gerecht met makreel, yoghurt, tuinkruiden en duindoornbes. Net zo indrukwekkend als deze lichte kleurrijke gerechten is de dat de keuken onder leiding staat van de jonge Chef de Cuisine Arturo Dalhuizen die voor deze klus restaurant de Leest heeft verlaten en nu in het hotel woont, totdat hij een geschikte woning heeft gevonden in ons Amsterdam.

Gs Bar

Gs begon een aantal jaar geleden met het hypen van de Bloody Mary’s in Amsterdam. Na één van de de meest drukbezochte brunchplekken te hebben geopend in de Jordaan, volgde de Gs brunchboat, een locatie in Oost en nu de Gs Bar op de Ferdinand Bolstraat. We zijn er nog niet geweest, maar dat gaat niet lang meer duren.

Meneer Nieges

Meneer Nieges is de nieuwste spot van de mannen achter Cannibale Royale en Hannekes Boom en Vergulden Eenhoorn. Hun allernieuwste locatie is gevestigd op de Westerdokdijk met een groot terras aan het IJ. Alle reden om langs te gaan voor een dankje en een hapje dus.

Thijs by Dikker & Thijs

Restaurant Thijs by Dikker & Thijs heeft een kleine transformatie ondergaan. Manager Melle van Uden vertelt enthousiast over de rijke geschiedenis van Dikker & Thijs en de grondlegger Henri Thijs, die een discipel van Auguste Escoffier was en de moderne Franse keuken met Dikker & Thijs naar Nederland haalde. Het huidige menu matcht traditionele Franse gerechten met lokale Nederlandse producten, zoals de oesters die gepaird zijn met de biertjes van Two Chefs Brewing voor een zeer betaalbare prijs.

Restaurant Anna

Eten op een zeer hoog niveau voor een uiterst redelijke prijs is de missie van Restaurant Anna. We aten bij deze parel in het Red Light District van de nieuwe menukaart en (holy shit!) Anna maakte deze belofte meer dan waar. Oké, we aten dan ook het 8 gangen proeverij menu (€65,-), waarin de verschillende specialiteiten van de chef voorbij kwamen zoals de tonijntartaar in een krokant jasje met wit/zwart sesamzaad, wasabi roomkaas en sojasaus. Hier ga je heen als je echt een keer goed lang wilt tafelen. Eet smakelijk!

Er komen super chille dagen aan, dus check vooral onze favoriete chillspots, terrassen of rooftops! Zijn we nog niet bij je langsgeweest of hebben we een spot gemist? Mail ons dan via hallo@cityguys.nl Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.