Hotspots in Amsterdam die jouw maart mooi gaan maken | Cityguys.nl Hotspots in Amsterdam die jouw maart mooi gaan maken | Cityguys.nl Skip to main content

Hotspots in Amsterdam die jouw maart mooi gaan maken

Of je nu op wintersport gaat, of het wintersportgevoel wilt hebben in Amsterdam, wij weten waar je moet zijn. Check ook de Facebook events om te klikken; er staat nogal een parel van een fissa tussen namelijk. We bezochten de heropening van Gentlemen's Club Elvee (dat is een seksclub, ja), we zijn benieuwd naar de opnieuw geopende Bloemenbar en we aten het menu van de nieuwe chef in Jansz, gingen op bezoek bij de nodige feestjes, aten weer eens bij Forno en nog veel meer. Check het hieronder!

Facebook events om te klikken

Dansen bij Naomi in de Kopstootbar, 2 maart
PDT in Jimmy Woo, elke vrijdag
Let There Be Brunch x Ketel one in BAUT, 4 maart
Amsterdam Cocktail Week, 5-11 maart
Boiler Room in Skatecafe, 6 maart
De Bajes 1 jaar, 8 maart
Boozy brunch bij Edel, 11 maart
Coffee cocktails at House Bar, 11 maart
CITYGUYSBORREL x BDAY STEVEN & JP, 16 maart
Coconuts in Bitterzoet, 16 maart
St. Patrick’s Day (elke Ierse Pub), 17 maart
St. Patrick’s Day – Guinness Beer Can Chicken, 17 maart
Chess & Jazz in Roest, 22 maart
Heineken Afterwork in de Chin Chin Club, 22 maart
Sexy Fish x House Bar, 29 maart
Kruidkoe live in Concerto, 31 maart
Coconuts in Chicago Social Club, 1 april
Let there be brunch – KetelOne x Edel, 1 april

De dag na JP's verjaardag vieren we St. Patricksday. JP gaat zaterdag voor een vermelding in het Guinnessbook of records met het laten verdwijnen van zijn kater.

ARC. by Lute

Wow. Dit nieuwe restaurant van Peter Lute in en aan het Pestana Hotel moet je gezien hebben. Dat kun je doen door een cocktail te drinken aan de prachtige bar bij Tim, die heel goed weet hoe hij zijn gasten kan verrassen. Dat weet de keukenbrigade ook, de gerechten zijn behalve mooi ook weer superlekker. En dan kunnen we stiekem niet wachten tot de zon door komt, want dit wordt een van de fijnste terrassen van Amsterdam.


ARC. by Lute,Amsteldijk 67, Amsterdam

Schnitzel & Weizen

Op een fantastische locatie, achter Brouwerij ’t IJ zit dit enorme pand waar je in maart nog net je schnitzel (of schnitzelburger!) kan scoren. We raden je aan de proeverij te bestellen, een gigantische plank voor 2 personen die maar 3 tientjes kost. Dan krijg je schnitzel, currywurst en een flammkuchen. Bestel daar wat grote bier bij (Weihenstephaner) en je bent een blij mens.


Schnitzel & Weizen,Zeeburgerpad 1, Amsterdam

ACE

Op de Utrechtsestraat vind je het redelijk nieuwe restaurant ACE. Hier aten we bij chef Rik Thesing 6 gangen (€65) en dat kunnen we jou ook van harte aanbevelen. Denk eend, zwezerik, goede wijnen in een interieur dat een beetje mysterieus is, een soort sjieke bruine kroeg – maar dan met heel fijn eten.


Restaurant ACE,Utrechtsestraat 33, Amsterdam

De Proefzaak

Bij de Proefzaak drink je bier van een klooster uit de Bijlmer (Kleiburg) en dat is lekker. Ook verkopen ze er happen en die moet je bestellen -want lekker-. Het brood wordt weer gemaakt met hun bier, dus ook dat moet je in je mond stoppen. Bijzondere locatie, maar absoluut de moeite waard om eens een proeverij van zo veel mogelijk van hun bieren te doen!


de Proefzaak,Hullenbergweg 6, Amsterdam

Bistro Berlage

In de Beurs van Berlage is dit nieuwe restaurant te vinden, waar je uitgebreid kunt dineren, lunchen en waar wij graag neerstrijken om even te werken (mits je batterij vol is, want weinig stopcontacten). Of je nu uitgebreid wilt eten of gewoon even een kop koffie drinken, deze locatie net naast de Bijenkorg is perfect voor een (zakelijke) afspraak.


Bistro Berlage,Beursplein 1, Amsterdam

Enoteca

Het hotel The Manor Amsterdam is nu van de Eden Group, reden voor Cityguys om er eens te slapen. Nog een betere reden is het restaurant Enoteca dat hier verstopt zit, een parel met een Italiaanse keuken waar je betaalbaar en goed kunt eten. Neem sowieso de Antipasti Misti Enoteca, een enorme plank met heerlijke hapjes. De ‘secondi’ zijn daarna heel fijn, maar een pasta of pizza is ook van harte aan te raden.


Enoteca,Linnaeusstraat 89, Amsterdam

Nog meer inspiratie nodig? Volg Cityguys op instagram voor elke dag de nieuwste beelden van lekker eten en drinken in Amsterdan (ok, ook in Rotterdam natuurlijk). Wil je ons uitnodigen in jouw restaurant? Stuur even een e-mail.