Feestjes in Amsterdam: Dekmantel, Pride Month & Temptation Island Feestjes in Amsterdam: Dekmantel, Pride Month & Temptation Island Skip to main content

Dekmantel, Pride Month & Temptation Island โ€” hier ga je in augustus uit in Amsterdam

Feestjes in Amsterdam... het zijn er eigenlijk te veel om bij te houden. Daarom doen wij het zware werk voor jou. Lief toch?! In onze maandelijkse guide maken we een overzicht van de tofste feestjes, fijnste festivals en meest bijzondere optredens. Deze maand uiteraard extra aandacht voor events rondom de Gay Pride.

Dekmantel Festival 2018 @ Muziekgebouw (01-08)

De set van Tom Trago is tijdens Amsterdam Dance Event 2013, Black Coffee bij Atelier in 2016, of de take-over van dit jaar in SkateCafรฉ; Boiler Room en Amsterdam is een heerlijke combinatie. Alsof je tomatensap in een glas wodka dondert. Woensdag 1 augustus is Boiler Room terug in de hoofdstad; met een openingsconcert van Dekmantel in het muziekgebouw aan โ€™t IJ.

Event: Dekmantel Festival 2018 @ Muziekgebouw – woensdag 1 augustus

Joost van Bellen @ Melkweg (04-08)

Mister Pride, Joost van Bellen, die de nacht na de Canal Parade de Melkweg in de fik zet met vunzige Potten- & Pannentechnoโ€ฆ Dan ga je gegarandeerd nat. Op een goede, slechte manier. Verwacht veel LCD Soundsystem, Soulwax en een verdwaalde Aretha Franklin. De ideale plek om te pieken tijdens Pride Monthโ€”als je nog kunt lopen tenminste.

Event: Joost van Bellen @ Melkweg โ€” zaterdag 4 augustus

The Rooftop Jazz Club @ Zoku Amsterdam (18-08)

Een van onze favoriete werk- en hangoutspots in Amsterdam is ongetwijfeld Zoku. Het hotel aan de Weesperstraat staat bekend om haar uitstekende koffie, competitieve tafeltennistafels รฉn fantastische dakterras. Op zaterdag 18 augustus wordt de rooftop omgetoverd tot jazzclub, want: jazz only gets better with a view.

Event: The Rooftop Jazz Club @ Zoku Amsterdam โ€” zaterdag 18 augustus

Tom Trago & Young Marco @ Zomertuin van Bret (19-08)

Een paar jaar geleden liepen we nog met een grote boog om het pleintje voor stationsdoolhof Sloterdijk. De Tuin van Bret heeft het gebied in ieder geval kleur gegeven. Een groep lokale ondernemers organiseert hier in augustus vier duurzame evenementen. Wij kijken vooral uit naar de afsluiting op de 19e, met Interstellar Funk, Young Marco en Tom Trago.

Event: Tom Trago & Young Marco @ Zomertuin van Bret โ€” zondag 19 augustus

Temptation Poolparty @ Roest (11-08)

Serieus? Ja. De laatste maanden van het populaire strandconcept Roest zijn aangebroken. Alle reden om in een nietsverhullende outfit deze veel te foute *Temmmmptatioooon* poolparty te crashen. Of de VIPS van dit jaar ook komen twerken aan de zwembadrand valt te betwijfelen, maar eerlijk: jij bent toch de grootste verleider van allemaal.

Event: Temptation Poolparty @ Roest – 11 augustus 2018

Frits @ Strandzuid (31-08)

Elk editie verandert Frits van plek, met deze keer de fijne zandbak van Strandzuid als uitverkoren vrijmibolocatie. Zet karaokekoningen van Duke of Tokyo erbij met hun mobiele zanghok, en je weet dat dit weer volledig uit de hand gelopen. Mocht je nog wat energie over hebben: de dames van Honey Soundsystem zetten erna Bar Broker op z’n kop.

Event: Frits @ Strandzuid โ€” vrijdag 31 augustus

Nog meer feestjes in Amsterdam

Bij Cityguys houden we wel van een feestje. Daarom organiseren we zelf ook nog wel regelmatig iets leuks om te eten, drinken of dansen. Wil je op de hoogte blijven van al onze events? Volg ons dan bijvoorbeeld op Facebook.