Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam Oost | Cityguys.nl Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam Oost | Cityguys.nl Skip to main content

Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam Oost

Amsterdam barst van de freelancers en ZZP-ers. Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in het Amsterdam oost in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.

Mama Makan

Deze ruime chique Lobby in het Hyatt Regency Amsterdam is nog niet echt ontdekt als werkplek, waardoor het hier heerlijk rustig is. Voor de grote muur vol met planten vind je een onwijs lange tafel waar je heerlijk aan kunt werken. Geen zin meer? Er liggen ook altijd verschillende krantjes op tafel of je laat je alvast afleiden door de cocktailkaart.

Mama Makan, Spinozastraat 61

afbeelding
Is het al ergens 13:00 uur?

Boterham

Vlakbij de Amstelcampus zit Boterham. Boterham is van origine een winkel, je vindt hier allerlei toffe interieurspullen: van stenen uilen tot mooie lampen en van stoelen tot tasjes met vogelprint. Los van de lekkere koffie die ze serveren en de ruime werkplekken die ze hebben, kan je er ook terecht voor boterhammen!

Boterham Amsterdam, Andreas Bonnstraat 2, Amsterdam

Boterham

Twentyfiveseven

We kunnen het nog net Amsterdam Oost noemen, maar hebben hem ook in het Centrum artikel gezet. Twentyfiveseven ligt aan het prachtige Entrepotdok tegenover Artis en beneden kun je prima zitten voor een koffie, boven is wat meer ruimte waar je aan tafel kan zitten werken. Leuk om te weten: zwarte koffie en espressoโ€™s tussen 8 en 10 maar 1 euro! Als de zon schijnt is het hier buiten heel relaxed.

Twentyfiveseven, Entrepotdok 64, Amsterdam

25 Seven

De Stadskantine

Nog zo’n plek die eigenlijk meer tegen Oost aan ligt dan in Oost. De stadskantine doet zijn naam eer aan, het is een echte kantine. Je eten afhalen aan een balie, alles zelf opruimen en je krijgt de keus uit 3 gerechten. Het is een fijne plek om overdag met de laptop te werken en tussendoor te genieten van een heerlijke cappuccino.

De Stadskantine, Van Woustraat 120, Amsterdam

De Stadskantine

Java Blend Amsterdam

Een gemoedelijke plek waar buurtbewoners, toeristen, zzpโ€™ers en stadsgenoten elkaar ontmoeten. Java Blend Amsterdam is in art deco stijl en ademt de sfeer van de jaren 20. Een knipoog naar de bloeiperiode van de vroegere oostelijke havens en pakhuizen in deze buurt. In de huiskamer heb je een adembenemend uitzicht op het IJ en de (cruise)schepen.

Java Blend Amsterdam, Tosaristraat 1, Amsterdam

Java Blend Amsterdam

Werkplaats / Volkshotel

In Werkplaats gaat buffelen over in borrelen. Een plek waar kunstenaars en jonge ondernemers croissants verorberen en nieuwe plannen smeden. Waar overwogen besluiten worden genomen en films voor het eerst daglicht zien. De plek voor werken zonder kantoor en koffie zonder filter.

Werkplaats / Volkshotel, Wibautstraat 150, amsterdam

Volkshotel Werkplaats

Op zoek naar een goede flexplek in een koffiebar buiten het centrum? Check danย workspaces.ย Ken of heb jij ook een werkplek die tussen deze lijst zou kunnen staan? Laat het ons dan weten!