Deze restaurants, bars en feestjes gaan we bezoeken in november | Cityguys.nl Deze restaurants, bars en feestjes gaan we bezoeken in november | Cityguys.nl Skip to main content

Deze restaurants, bars en feestjes gaan we bezoeken in november

Er is weer enorm veel te doen in november. Er zijn talloze nieuwe restaurants geopend in oktober en wij hebben geen openingsfeest gemist om overal al het eten en drinken te testen. Nou ok, bijna geen feestje gemist dan. Waar moet je eten en drinken in november? Lees snel verder!

Facebookevents om op te klikken

Kimchi Kapsalon Pop-up Café Struyk, 1 november
Heineken Afterwork Lil’ Amsterdam, 2 november
Smoked BBQ & Pinch Dumplings pop-up dinner, 2 en 3 november
Roy Lichtenstein in MOCO Museum, vanaf 3 november
Ballenbakboot op museumnacht, 4 november
Sjefietshé x Hoxton, 4 november
Cityguys x Wyers: Bloody Mary Party Brunch, 5 november
Dandelyan Take-over Pulitzer Bar, 9-11 november
Grand Opening Cannibale du Nord, 10 november
Silent Disco Bar Broker, 10 november
Proefwerk Lobster Sunday – halve kreeft €10,-, 12 november
Coconuts in Bitterzoet, 17 november
Uh Oh in de Jimmy Woo, 17 november
Georgies Wintergarten, 18 november
Celsius Sunday XL Editie – Restaurant C, 19 november
Worldclass bartender Michito Kaneko in Tunes, 20 & 21 november
Bubbels & Braadworst in INK Hotel, 23 november
BAUT Oesterfest, 24 november
Bourbon County Stout 2017 by Goose Island, 24 november
Sjefietshé x Hotel Jansen, 25 november
Ruinart Champagne & Art Cruise (€), 25 & 26 november
Let there be brunch x Ketel One Vodka, 26 november
Start Amsterdam Light Festival, 30 november

Bier drinken in Helst

Helst heeft dertig bieren op de tap en dat klinkt best wel hemels. Leuk om te weten is dat ze na elk leeg fust een totaal ander bier op de kaart zetten. Op is hier dus dan ook echt op. De Amsterdammertjes als tap zijn een toffe gimmick. Helst heeft een aantal voedselcombi’s maar eigenlijk komen we gewoon om bier te drinken met een portie ribs ernaast.


Helst,Eerste van der Helststraat 72, Amsterdam

Mama Kelly

De opening waar iedereen naar uitkijkt deze maand is toch wel Mama Kelly. In Den Haag zijn ze famous om hun kip en kreeft in het restaurant dat er prachtig uit ziet. In Amsterdam gaan ze voor nog meer fame want het volledige restaurant is roze! Wij gaan snel een roze trui kopen voordat we erheen gaan. Cityguys’ houdt het meest van de kreeft hier en de bijgerechten zijn ook om te smullen. Vanaf 13 november geopend en de eerste dagen zijn al helemaal vol gereserveerd dus wees er snel bij!


Mama Kelly Amsterdam,Olympisch Stadion 35, Amsterdam

Cityguys overweegt roze truien te kopen voor de openingsparty van Mama Kelly

Gruwelijk eten in Bodon

Bodon is in oktober geopend met een groots feest. Dit restaurant in het Apollo hotel is zoals wij dat graag zeggen fancy as fuck en daarbij komt: fenomenale service, perfect Frans eten, heerlijke wijnen en hoge prijzen. Fantastisch restaurant, eentje waar je je graag mee naartoe wilt laten nemen door je baas, je ouders of op een date natuurlijk.


Bodon, La Grande Brasserie,Apollolaan 2, Amsterdam

Deze Tournedos Rossini is echt onbeschrijfelijk lekker!
Wat een grote garnaal!

Lunchen met fenomenaal uitzicht in Nacarat

Nacarat was overal in het nieuws, want je moet een aanbetaling doen als je wilt reserveren. Vinden wij mooi, want no show is nogal een ding bij restaurants. Als je daar niet aan mee wilt doen, dan moet je gewoon even langslopen, want meestal is er bij de lunch (en het diner ook) nog wel plek en kun je zonder aanbetaling naar binnen. Kies zoveel mogelijk gerechtjes van de kaart en waan je in het Midden Oosten. Niet goedkoop, maar wel betaalbaar. Lekker!

Het restaurant zit op de bovenste etage van de Hudson’s Bay voor mevrouwen.


Nacarat,Rokin 49, Amsterdam

A post shared by Cool Hunting (@coolhunting) on

Pop-up wijnen in Odeon

Hurry up! Deze popup bar in Odeon gaat al vrij snel weer weg en dan komen Timo & Tess er in met hun cocktailbar. Maar tot die tijd drink je voor een prikkie (€4,50 per glas) de wijnen van Pays d’Oc. Tot en met 12 november is de bar geopend van 16:00 tot 23:00 uur en heb je de kans om meer dan 50 verschillende wijnen per glas te bestellen. Santé!


Popup bar in Odeon,Singel 460, Amsterdam

Dansen in Club NL

Club NL is heropend met een vernieuwde look. De kleuren en het burlesque-achtige karakter zijn hetzelfde gebleven. Of we na een avondje in het rood staan de rest van de maand in het rood staan laten we binnenkort weten.


Club NL,Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam

Heb jij mooie tips in Amsterdam voor ons? Hebben we toch nog wat gemist? Kan natuurlijk gebeuren! Mail ons dan via hallo@cityguys.nl en dan komen we graag langs om te proeven. Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.