De nieuwste restaurants om te bezoeken in september | Cityguys.nl De nieuwste restaurants om te bezoeken in september | Cityguys.nl Skip to main content

De nieuwste restaurants om te bezoeken in september

Het is alweer september. Na de vakantie staat er weer een vol programma op ons te wachten, want man oh man, de restauranteigenaren hebben niet stil gezeten! Nieuwe pop-ups zijn er te bezoeken zoals Baut & Dreesmann of Sjefietshe. Yokiyo verplaatste deze zomer en Cannibale Royale, SNCKBR en The Butcher open(d)en allemaal nieuwe vestigingen. Dan zijn er nog nieuwe menukaarten, suggesties en events dus het gaat weer een fantastische maand worden!

Favourite Facebook Events

Heineken Afterwork @ The Loft, 1 september
Audio Obscura x Joris Voorn at Concertgebouw, 2 september
Sjefietshé x Pablo’s ijscobar – ceviche o plomo!, 10 september
Cityguys #Pizzabiketour 2016, 11 september
Bierfabriek verhuisfeestje, 17 september
Manifeest, 24 september
The Art of Banksy, tot 30 september

Baut & Dreesmann

Lunch with a view. De allernieuwste hotspot van Amsterdam is zonder twijfel Baut & Dreesmann. Het door Amsterdam reizende restaurant heeft plaats genomen in het leegstaande V&D pand op het Rokin / Kalverstraat. Bij de opening was alleen nog het restaurant af op de 3e verdieping, maar er gaat hier ook een club open. Baut & Dreesmann is vanaf nu de place to be!

Jacobsz

Er gebeurt veel in Amsterdam Oost, want ook restaurant Jacobsz heeft hier onderdak gevonden. In het monumentale pand waar Napoleon 200 jaar geleden de sleutel van Amsterdam overhandigd kreeg welteverstaan. Het interieur en de opmaak van de borden beloven veel goeds. Check alleen al die Instagramfeed!

Sjefietshe

Seger Abels kon geen fijne ceviche vinden in Amsterdam en besloot het heft in eigen hand te nemen. Na een korte pop-up in Amsterdam Oost verhuist de pop-up naar de Vijzelstraat 135 waar wij binnenkort een kijkje gaan nemen.

Yokiyo

Yokiyo moest helaas de deuren sluiten op de wallen. In plaats daarvan zijn ze terug gekomen met een trendy ingerichte locatie in Amsterdam Oost. Wij zijn er nog niet geweest, maar in zo’n korte tijd zullen ze het bij Yokiyo echt niet verleerd zijn. Checken dus!

Thirty5ive

Wijn drinken in Amsterdam Oost doe je bij Thirty5ive. Dit omdat ze heerlijke wijnen hebben en metSimo Zbiri een geweldige eigenaar/sommelier. De wijnen gaan gepaard met voortreffelijke gerechten, waardoor je met een knippering van je ogen een hele avond aan het genieten bent.

Gs

De really nice place blijft ons maar om de oren slaan met de Gs chicken waffle burger. Elke keer als ik deze voorbij zie komen op Instagram wil ik gelijk beginnen met drinken, zodat ik de volgende ochtend mijn kater kan bestrijden emt deze kwajongen. Combineer dat met één van de bloody mary’s op de kaart en je bent weer helemaal het mannetje.

Cannibale Royale

We weten het. Er zijn al genoeg redenen om naar Cannibale Royale te gaan en waarschijnlijk kom je er net als Cityguys elke maand minimaal 1x. Als opperfans moeten wij je natuurlijk even laten weten dat de 3e vestiging in hartje centrum een feit is. Chef Jules bracht ons alweer aan het watertanden met ‘Le Mistral du Niezel‘. Die vindt de weg naar onze maag wel!

SNCKBR Kinkerstraat

Op Kinkerstraat 106 opent SNCKBR deze maand de deuren van haar tweede vestiging. De formule wekt de cravings op van een klassieke snackbar, maar zorgt voorziet je van een gezondere maaltijd/snack, zonder dat je overladen wordt met salades. Achter deze zaak zitten 4 mannen die tot nu toe vooral veel vrouwen in de zaak wisten te krijgen. Voor ons natuurlijk een extra reden om binnenkort een kijkje te nemen.

Nieuwe locaties The Butcher

De Butcher opent een nieuwe vestiging op de hoek van de paleisstraat en de spuistraat. Dit keer met terras! Of er ook cocktails worden geserveerd is aan ons om uit te vinden.

Het Warenhuis

Op de Haarlemmerstraat opent in een voormalig warenhuis een nieuw restaurant. De website ziet er veelbelovend uit, want een plankje met de lekkerste etenswaren van de Haarlemmerstraat wil iederen wel. Vanaf half september moet deze nieuwe spot open gaan. Wij houden het voor je in de gaten!

Zijn we nog niet bij je langsgeweest of hebben we een spot gemist? Mail ons dan via hallo@cityguys.nl Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.