De beste werkplekken in het centrum van Amsterdam | Cityguys.nl De beste werkplekken in het centrum van Amsterdam | Cityguys.nl Skip to main content

De beste werkplekken in het centrum van Amsterdam

Amsterdam barst van de freelancers en ZZP-ers. Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in het centrum van Amsterdam in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.

Bluespoon

De lounge van Bluespoon in het Andaz is perfect voor je zakelijke afspraak, waar je op banken en chille stoelen lekker kunt meeten, terwijl je geniet van die heerlijke Bluespoonkoekjes bij je koffie. Als je daadwerkelijk werk gedaan wil krijgen ga je gelijk bij het binnengaan naar rechts in de ‘bibliotheek’ zitten. Hier vind je een soort huiskamertje met een grote tafel waar je met z’n achten aan kunt zitten, maar waar echt nooit iemand aanzit. Onder de schaal met appels vind je een stroompunt om je telefoon of laptop op te laden en achter je staat een koffiezetapparaat en onbeperkt gratis koekjes.

Bluespoon, Bluespoon Restaurant & Bar, Amsterdam, Nederland

Café de Jaren

In het hart van Amsterdam aan de grachten vind je Café de Jaren. Een ruim café met restaurant, bar en terras, waar je lekker kunt lunchen, dineren, vergaderen. Het is een plek midden in de stad, retedruk in het weekend en doordeweeks ideaal om je laptop open te klappen en er te werken. In het Achterhuis van Café de Jaren op de eerste etage kan je meetings hosten tot 34 personen in een besloten ruimte en die heeft uitzicht over de Amstel.

Café de Jaren, Cafe de Jaren, Nieuwe Doelenstraat, Amsterdam, Nederland

Cloud Art & Coffee

Cloud Art is een aanwinst voor de stad. Koffie & kunst in een inspirerende omgeving. Er zijn verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien bij Cloud Art & Coffee Amsterdam, denk aan fotografie, schilderijen of kunstvoorwerpen. Dat zijn altijd toffe tentoonstellingen en dat is toch altijd fijn om tussen te werken. Om de 6 weken wijzigt de expositie, dus een plek waar we graag wat vaker komen om even -meestal kort- te werken.

Cloud Art & Coffee, Cloud Gallery, Prinsengracht, Amsterdam, Nederland

Frederix

Bij Frederix coffee roasters branden ze hun eigen koffiebonen waarbij de koffiebonenbrander midden in de espressobar staat. Een echte koffiegek wordt blij bij het zien van de uitgebreide koffiekaart. Behalve cappuccino en een latte kun je hier namelijk ook een cortado (vooral populair in Portugal en Spanje) bestellen.

Frederix, Frederix Micro Roasters, Frederiksplein, Amsterdam, Nederland

Quartier Putain

Romantiek van trapgevelhuizen, verstelwerken en het vrije bestaan in de hitsige buurt rondom het Oudekerksplein. Drs P zingt erover in een van zijn favoriete liederen: Quartier Putain. Op de begane grond is er een speciale plek ingericht voor een La Marzocco Strada espressomachine en daar helpen de gezellige mensen je graag aan een koffie en af en toe wat afleiding van je werkzaamheden. De croissants zijn hier altijd vers en bevallen ons heel goed. Fijne plek!

Quartier Putain, Quartier Putain, Oudekerksplein, Amsterdam, Nederland

TOKI

TOKI is om half 8 al geopend, dus je kunt er al vroeg terecht voor een kop koffie. Niet alle plekken hier zijn comfortabel, maar het licht is fantastisch en wij vinden het altijd heel fijn om hier te zitten. De koffie is goed, er zijn altijd mensen en het is altijd gezellig. Wat wil je nog meer?

TOKI, Toki, Binnen Dommersstraat, Amsterdam, Nederland

Op zoek naar een goede flexplek in een koffiebar buiten het centrum? Check dan workspacesKen of heb jij ook een werkplek die tussen deze lijst zou kunnen staan? Laat het ons dan weten!