Dansen en daydrinken: de Cityguys Festival Agenda 2018 | Cityguys.nl Dansen en daydrinken: de Cityguys Festival Agenda 2018 | Cityguys.nl Skip to main content

Dansen en daydrinken: de Cityguys Festival Agenda 2018

Alleen Amsterdam kent al jaarlijks zo’n 300 festivals en muziekevenementen. Keuzestress!!! Vandaar een greep uit onze favorieten. Op onderstaande feestjes bestaat er de kans ons tegen het gigantische lijf aan te lopen. Agenda’s klaar?

2 juni - The Flying Dutch

Supersterren als Armin van Buuren, DJ Tiësto, Fedde Le Grand en Afrojack draaien eigenlijk nooit meer in Nederland. Voor The Flying Dutch maken deze EDM-grootheden een uitzondering. Speciaal voor die gelegenheid worden de headliners van Eindhoven naar Rotterdam en Amsterdam gevlogen. En, daar zijn we eigenlijk wel een beetje jaloers op. Doe ons ook zo’n helikoptervlucht naar het festivalterrein!

Havenpark, Amsterdam, Havenpark, Wethouder van Essenweg, Amsterdam

E3 Strand, Eindhoven, E3 Strand, Buivensedreef, Eersel

Ahoy Buiten, Rotterdam, Ahoy Rotterdam, Ahoyweg, Rotterdam

2 - 3 juni - Amsterdam Open Air

Kijk, als je ons luie donders al jarenlang zo ver krijgt om helemaal naar een uithoek van Zuidoost te fietsen, doe je écht iets goed. Inmiddels is het Cityguys-traditie: tijdens het eerste weekend van juni naar Amsterdam Open Air. Naast de bazenstage van Straf_Werk hebben onze vrienden van Kris Kross Amsterdam en Daily Paper ook nog eens eigen podia. Sets die je niet mag missen: Detroit Swindle, Jarreau Vandal, Aiscream en natuurlijk Ronnie Flex.

Gaasperpark, Amsterdam , Gaasperpark, Amsterdam

9 juni - Boothstock Festival

Zoals Def Rhymz het al zo mooi wist te verwoorden in zijn megahit Doekoe: “We gaan gezellig lopen in de Kralingse Bos, het kan me niet schelen, wil alles met je delen, dus maak je portemonnee maar los.” En als Def zegt dat het gezellig is, dan is het zo! Niet overtuigd door deze wijze woorden van die gek met een skibril? Naast de lokale helden als Michel de Hey en Benny Rodrigues heeft Boothstock ook nog wat internationaal geweld op de line-up met o.a. Darius Syrrossian, Kerri Chandler en Riva Starr

Kralingse Bos, Rotterdam , Kralingse Bos, Rotterdam

#boothstockfestival #wasgenieten #warm #sunny #zomerkomteraan

A post shared by Pauline MB (@pmbaker88) on

30 juni - Nomads Festival

Dit is een enorm fijne tegenhanger van het gigantische Awakenings-geweld: Nomads is een intiem en kleinschalig festival op Sportpark Riekerhaven. Moderne hippies genieten van zomerse vinylsetjes en een ongedwongen ambiance. Mocht je toevallig zijn vergeten om een broek aan te doen die dag (kan gebeuren), zijn er zelfs nog wat kledingstandjes op het festivalterrein. Handig!

Riekerhaven, Amsterdam, Riekerhaven, Amsterdam

7 juli - Georgie's Wundergarten

Voorgaande jaren werd het zomerfestival van Georgie’s nog gehouden in Ruigoord: het krakersdorp en culturele vrijhaven in Amsterdam Noord. Dit jaar verhuist het zelfbenoemde Georgiaans utopia naar Sportpark Riekerhaven — net als bovenstaande Nomads Festival. Eigenlijk rest er maar één vraag, regelt Bulleit weer een partybus?

Riekerhaven, Amsterdam, Riekerhaven, Amsterdam

Later deze zomer:

7 juli — Chin Chin Festival, Tuinen van West, Amsterdam
13 juli — Wildeburg, De Wildste Tuin, Kraggenburg
28 juli — Milkshake Festival, Westerpark, Amsterdam
11 augustus — Appelsap Festival, Flevopark, Amsterdam
17 augustus — Lowlands, Walibi, Biddinghuizen

Wil je Cityguys ook nog op een ander festival tegen komen? Laat het dan weten via @CityguysNL op Twitter of stuur ons een mailtje via tips@cityguys.nl