Events die je deze zomer wilt bezoeken - Cityguys Skip to main content

Events die je deze zomer wilt bezoeken

We houden je op de hoogte van het chillste events deze zomer: waar wil je heen en welke evenementen zijn de moeite waard om bij te zijn?

Toffler Festival

We kennen Toffler natuurlijk van De Tunnel maar Toffler Festival begint ook een aardige traditie te worden. Op zaterdag 20 mei kunnen we net als de afgelopen twee edities weer flink gas geven met artiesten verspreid over verschillende area’s in het Roel Langerakpark. Dit jaar met namen als Pan-Pot, Alan Fitzpatrick en Ten Walls maar ook Rotterdammerts zoals Benny Rodrigues, Wouter S en Point Perspective

Toffler Festival, Roel Langerakpark

afbeelding

Boothstock Festival

Op zaterdag 10 juni strijkt Boothstock Festival weer neer op de heilige grond van het Kralingse Bos. Met ruim dertig DJ’s verdeeld over zes area’s is dit een van de grootste festivals van de stad. Naast natuurlijk house en snoeiharde techno kun je hier dit jaar ook terecht voor Hip Hop en R&B met onder meer de Amerikaanse legende DJ Cash Money.

Boothstock wil de festivalbeleving naar een hoger culinair niveau brengen. Vorig jaar introduceerde het festival als eerste in Nederland kwaliteitswijnen. Dit jaar komt daar nog een schepje bovenop. Bij de aanschaf van een fles wijn vertelt de sommelier met liefde over bijpassende foodtips

Boothstock Festival, Het Kralingse Bos

afbeelding

Modular Festival

De tweede tweede editie van Modular belooft een top festival te worden. Na de eerdere indooredities waarbij veel disco en house gedraait werd, kun je op 1 juli op het festival ook op techno los. Helaas werd de eerste editie in 2016 door de Rotterdammers Modderlar genoemd vanwege de regen. Dit jaar hopen we op beter weer!
Met namen als Dixon, Bicep en Colin Benders (De man achter The Kyteman Orchestra) heeft Modular weer een puike line-up

Modular Festival, Park Maasboulevard

Blijdorp Festival

In het best verborgen stukje groen van de stad, het Roel Langerakpark is op zaterdag 12 augustus weer Blijdorp Festival. Net als de eerdere edities verwachten wij weer een fantastisch festival met bijzondere programmering en nog mooier decor.
Grote eyecatcher op het terrein wordt dit jaar de gigantische openluchtiglo van Yardbird!
Wij kunnen niet wachten om weer te dansen tussen de tipi’s

Blijdorp Festival, Roel Langerakpark

Blijdorp Festival

Mon Amour

We zijn fan van Roffa Mon Amour! Van 19 tot en met 30 juli is dit de perfecte date spot. Een openlucht filmfestival dat alweer voor de 5e keer georganiseerd wordt op een unieke locatie, namelijk bovenop de Hofbogen! Er worden films vertoond van opkomende regisseurs van over de hele wereld.
Het wordt nog beter want er is een rooftopbar aanwezig voor de dorst.

Mon Amour

DÂK

Je kan het DÂK weer op! En dat gaan wij ook zeker doen. Deze zomer verrijst het pop-up stadspark weer op Parking Thornico (om de hoek van de Witte de Withstraat). Niets beter dan bier, BBQ, live optredens, DJ’s en de Rotterdamse skyline.

#Dâk #festival #Rotterdam. #Parkeergarage #Westblaak

Een bericht gedeeld door Ossip (@ovanduivenbode) op