Bij deze Rotterdamse kledingzaken kopen we het liefst onze outfits | Cityguys.nl Bij deze Rotterdamse kledingzaken kopen we het liefst onze outfits | Cityguys.nl Skip to main content

Bij deze Rotterdamse kledingzaken kopen we het liefst onze outfits

Waar koop je de tofste outfits in Rotterdam? De Lijnbaan en de koopgoot tellen tal van ketenknallers. Toch geven wij ons geld hier liever niet uit ook al is 'ie er voor gegraven. Voor een écht goede outfit moet je in de havenstad toch iets beter zoeken. Wij zijn de beroerdste niet en vertellen je graag bij welke kledingzaken de Cityguys shoppen als we ons geld niet hebben opgemaakt aan de bar.

Funkie House

Deze winkel is een begrip en favoriet van veel modebewuste Rotterdammerts en daarom één van onze favoriete kledingzaken. In deze winkel vind je maar liefst drie verdiepingen met streetwear, sneakers en accessoires voor meneren en mevrouwen. In de rekken hangen merken als Wood Wood, Obey, RVLT, Patagonia en Minimum. Bij Funkie House ontdek je altijd wel een tof nieuw label of collectie, alleen al daarom lopen wij vaak even binnen. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig in-store events samen met lokale ondernemers. Love it!

Funkie House, Korte Hoogstraat 15A, Rotterdam, Nederland

The GoodPeople Store

De Pannekoekstraat is sowieso een fijne straat en het wordt alsmaar beter. Wij zijn fan van dit Rotterdamse herenmode merk The GoodPeople. Hier scoor je altijd een stijlvolle basic of een uitgesproken item zonder te veel poespas. Lekker Rotterdams dus! Hoezo ‘The GoodPeople”? Nou, alles van dit merk is hartstikke duurzaam. Dus je kunt hier zonder schuldgevoel je geld stuk slaan.

The GoodPeople Store, Pannekoekstraat 52A, 3011 LH Rotterdam, Nederland

Hutspot

Bij Hutspot hebben ze hele toffe merken in het rek hangen waaronder enkele van onze favoriete zoals Ontour en SUIT. Hier vind je items voor zowel meneren als mevrouwen, wat het een prima plek maakt om een mevrouw (of meneer natuurlijk) mee naartoe te nemen. Naast fashion vind je hier ook werk van lokale designers, perfect voor last minute cadeaus!

Hutspot, Karel Doormanstraat 317, Rotterdam, Nederland

DENOISM FOR LOKALHEROZ

Dit is is een one stop mannenstation in de Rotterdamse Hofbogen. Stap hier naar binnen voor persoonlijk stijladvies, en zeker voor de perfecte jeans. Midden in het fantastische pand staat een denim atelier dat wordt gebruikt als pop-in – een pop-up maar dan binnen – waar iedere keer iets nieuws te zien is. Nice!

DENOISM FOR LOKALHEROZ, Raampoortstraat 16, 3032 AH Rotterdam, Nederland

Where else?

Er zijn natuurlijk nog meer fantastische zaken om te shoppen. Kijk bijvoorbeeld eens bij We Are Labels, loop voor een duurzame backpack de Freitag Store in en ga voor je basics naar No Label.