In de wandelgangen: dit gebeurt er in de Amsterdamse horeca, november 2017 - Cityguys Skip to main content

In de wandelgangen: dit gebeurt er in de Amsterdamse horeca, november 2017

Roddels, aankondigingen, transfers! Wat krijgen we allemaal te horen over de horeca in Amsterdam? Je leest het hier! Ben je nog niet helemaal bij? Alle aankondigingen van oktober lees je hier!

Worldclass best bartender 2015 in Tunes Bar

Maandag 20 en dinsdag 21 november zijn de dagen dat je in Tunes Bar moet vertoeven, want dan is er ‘the art of Japanese bartending’. Tussen 6 en 9 doet Michito Kaneko een guestbartendershift in deze heerlijke hotelbar. Als je van cocktails houdt dan wil je hier dus bij zijn!

Tunes Bar in het Conservatorium Hotel, Van Baerlestraat 27, Amsterdam

Transfernieuws: Mounir van HPS naar The Tailor

Onze favo-afro vertrekt bij HPS. Van zijn apenstreken in Hiding in Plain Sight kunnen we nog genieten tot 15 november, waarna we vanaf 1 december zijn skills kunnen bewonderen in hetย Krasnapolsky. Eerder trok The Tailor ook al Terrence Bhiekharie weg van House Bar, waar Thomas Datema dan weer van de week zijn Housewarming had. Een dam(n) goede move! Shotje?

The Tailor, Dam 9, Amsterdam

Mounir
Van dit vertrouwde beeld kun je nog maar heel even genieten

Soi74 opent derde locatie in Bar Karakter

Soi74 trekt in bij de mannen van Bar Karakter. Vanaf 23 november eet je hier dus geen taaie kost, maar spicy thai food, waardoor het bier nog sneller gaat stromen. Sinds de opening van de karaoke-kelder een perfecte match lijkt ons!

Soi74 x Bar Karakter, Clercqstraat 75, Amsterdam

Max Prins aan de slag bij restaurant C

Met de winst van de Nationale Restaurantpitch van headbartender Timo Stemerdink moest Bar en Restaurant C op zoek naar vervanging voor deze Koning. Of Max headbartender wordt of iemand anders uit het team van C is nog niet bekend. De komende maanden wordt er in ieder geval intensief samen gewerkt, dus dat gaat helemaal goed komen.

Restaurant C, Wibautstraat 125, Amsterdam

afbeelding
Timo is blij met de winst van de Nationale Restaurant Pitch

Yoรซl van Eer terug in Nederland

Onze personal shaker is terug in town. Binnenkort vind je meer bartenders dan duiven op het damrak, want Yoรซl gaat samen met Eric van Beek aan de slag in het gloednieuwe hotel TwentySeven die we dus zeer binnenkort met een bezoekje gaan eren. Die cocktail van โ‚ฌ27.000,- die op de kaart komt slaan we nog even over. ๐Ÿ˜‰

Twenty Seven Hotel, Dam 27, Amsterdam

#hibiki #21 #japanese #whisky #bar27 #hotel27 #bartender #damsquare #amsterdam #openingsoon

A post shared by Personal Shaker (@personalshaker) on

Dirty Chicken Club bijna klaar

Wie Cityguys op Instagram Stories volgt ziet Justin Brown redelijk vaak voorbij komen. Logisch, want we houden allemaal van kippen. De Dirty Chicken Club ziet er nu nog schoon uit, maar dan zal wel anders zijn na de openingsparty met Cityguys. Houd vooral onze Facebookevents in de gaten!

The Dirty Chicken Club, Warmoesstraat 35-37, Amsterdam

Ook iets tofs te melden? Neem dan even contact met ons op via info@cityguys.nl of stuur ons een berichtje via social!