Dit staat er voor het begin 2018 op het programma | Cityguys.nl Dit staat er voor het begin 2018 op het programma | Cityguys.nl Skip to main content

Dit staat er voor het begin 2018 op het programma

Zeg je goede voornemens maar gedag, want dat sixpack komt er echt niet na het lezen van dit artikel. Er openen gewoon teveel gruwelijke zaken om te bezoeken!

Facebookevents om op te klikken

Let there be brunch @ Ted’s, 1 januari
Nieuwjaarsduik ballenbak in de Kanarieclub, 1 januari
Soi 75 Openingsparty @ Karakter, 4 januari
Double Trouble, guestshift Roger in Rosalia’s Menagerie, 5 januari
Openingsparty Japanner West, 5 januari
Cityguys op Horecava, 8 t/m 11 januari
Hotelnacht 2018, 13 januari
Coconuts 2 Year anniversaryparty @ Bitterzoet, 19 januari
Go with the Glow (vegan) diner Avocadoshow, 20 januari
Sjefietshè – Eat ceviche, get money, 26 januari
Veggie cocktails bij Moer, 28 januari

The Avocadoshow nu ook 's avonds open.

Fantastisch nieuws voor alle avocado-liefhebbers die overdag op kantoor zitten dus, je kunt nu ook ’s avonds van deze vruchten smikkelen, want The Avocadoshow must go on. Eet smakelijk!

The Avocado Show, Daniël Stalpertstraat 61, Amsterdam

Ben je meer een ochtendmens? Probeer dan eens de veggie pancakes (met bacon!)

De Japanner West

5 januari is de openingsparty van de langverwachte Japanner op de Bilderdijkstraat. Wij kunnen niet wachten op de opvolger van dit heerlijke restaurant op de Albert Cuypstraat. Fantastisch nieuws is dat je hier ook in het weekend kunt lunchen!

De Japanner West, Bilderdijkstraat 203-1, Amsterdam

Gaan deze mannen komend jaar voor een nieuwe award?

Umami by Han

De befaamde Chinese chef Han Ji is met zijn Umami concept neergestreken in op de Overtoom in Amsterdam. Het drie gangen menu hier is een koopje (namelijk € 31,95), want hier krijg je namelijk 6 verrukkelijke gerechtjes voor terug. De bijpassende wijntjes voor € 5,50 per gang zijn ook zo’n goede deal dat dit wellicht één van de beste value for money spots is van het moment.

Umami by Han, Overtoom 31, Amsterdam

Nieuwe menukaart The Harbour Club

The Harbour Club Kitchen in Amsterdam Oost heeft een nieuwe menukaart en damn wat hebben we hier lekker gegeten. Een absolute favoriet van de nieuwe menukaart is de pulpo die sous-vide gegaard is en daarna wordt gewokt met een kruidenmengsel.

Wil je echt helemaal uitpakken. Neem dan even de sushi & sashimi voor twee personen met knoflookwasabi als tussengerecht.

The Harbour Club, Amsterdam Oost, Cruquiusweg 67, Amsterdam

The Dirty Chicken Club

Weet je nog dat we met Cityguys bijna de beste beer can chicken van Nederland maakten? Deze kun je nu eindelijk zelf eten, want binnenkort is deze te verkrijgen in The Dirty Chicken Club op de Warmoesstraat. Grote kans dat je JP hier tegenkomt als hij weer een kip op komt pikken.

The Dirty Chicken Club, Warmoesstraat 35-37, Amsterdam

Flying Dutchmen

Vlak voor kerst ging de langverwachte cocktailbar van Tess Posthumus en Timo Janse open. In het oude Odeon staan deze twee cocktailzwaargewichten te shinen achter de bar. De menukaart neemt je mee in de evolutie die cocktails door hebben gemaakt. Timo en Tess vinden dat je om bepaalde complexe cocktails te kunnen begrijpen je eerst de klassiekers moet leren kennen. Dat kan precies in deze cocktailbar, waar een cocktail tussen de € 9,- en €12,50 kost. De Amsterdamse cocktailscene is weer een pareltje rijker.

The Flying Dutchmen, Singel 460, Amsterdam

A post shared by Tess Posthumus (@tessposthumus) on

The Beefsteak Club

Nog een mooie aankondiging is de The Beefsteak Club van de mannen achter Door 74 en Pigs & Punch. Er worden ons steaks en pullen bier beloofd, maar kregen tussen neus en lippen ook nog eens mee dat de cocktailkaart door niemand minder wordt gemaakt dan Andrew Nicholls. Deze man zette al eerder Pulitzer Bar op, dus je weet dat het goed zit.

The Beefsteak Club, Goudsbloemstraat 207, Amsterdam

Tijd voor een nieuwe BAUT

Baut Paradijs sluit de deuren om weer een nieuwe reis te maken. De 18e opent het nieuwe Baut “ergens in West” op 700 vierkante meter een restaurant waar “Alles anders is behalve het logo”. Meer willen ze nog niet kwijt, maar wij zijn benieuwd!

Update: 27 januari opent BAUT in de oude kapel op de Spaarndammerstraat

Heb jij mooie tips in Amsterdam voor ons? Hebben we toch nog wat gemist? Kan natuurlijk gebeuren! Mail ons dan via tips@cityguys.nl en dan komen we graag langs om te proeven. Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.