Plekken om je verjaardag te vieren in Amsterdam | Cityguys.nl Plekken om je verjaardag te vieren in Amsterdam | Cityguys.nl Skip to main content

Plekken om je verjaardag te vieren in Amsterdam

Weet jij nog een leuke plek om m’n verjaardag te vieren? Als we voor elke keer dat we deze vraag krijgen een biertje kregen, hadden we nu vijf bier op. Schandalig dat we hier dan geen artikel over hebben op Cityguys? Nope! Maar met alternatieven als een ballenbak, jeu de boules, karaokeparty's en een beerpongtoernooi hoef je nooit meer naar een kringverjaardag!

Petanque-Party in Mooie Boules

Als je op zoek bent naar een ruimte waar je veel vrienden kwijt kunt om verder vooral lekker pitchers bier te drinken en af en toe een bal te gooien presenteren wij je hierbij: Mooie Boules. Deze spot naast Brouwerij ’t IJ is perfect om grote groepen lekker bezig te houden met een spelletje petanque.

Een balletje werpen doe je al voor €12,50 per 45 minuten, en voor de feestgangers die er een heel pretpark van willen maken zijn er maar liefst acht banen ter beschikking. Uiteraard staan er verschillende snacks als chicken wings en loempia’s op de kaart. Vind je daar geen bal aan? No worries, Ron Blauw en Michiel van der Eerde hebben er ook een foodstandje met gerechten van Ron Gastrobar Indonesia en BAUT.

Mooie Boules, Zeeburgerpad 3, Amsterdam

De Jeu de Boules banen van Mooies Boules bieden genoeg ruimte voor grote groepen.

Karaoke in Duke of Tokyo

Voor de zangtalenten is Duke of Tokyo wellicht dé place to go. In deze karaokebar heeft elke groep een eigen kamer, waardoor de meest verlegen personen zelfs de microfoon pakken. Bier bestel je, netals in de originele Japanse karaokerooms, via een tablet, waardoor je geen enkele seconde mee blèren mist en schorre stemmetjes net zo verzekerd zullen zijn als je kater. Dat klinkt, zelfs als je niet kunt zingen, fantastisch en dat is het ook.

Duke of Tokyo, Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam

Om bij Duke of Tokyo naar één van de karaokerooms te komen moet je door deze gangen.

Beerpongen of een ballenbak bij de Kanarieclub

De poolbar in de Kanarieclub van de Amsterdamse hallen is een perfecte plek om een klein feestje te geven. Deze spot is niet alleen ideaal omdat je een eigen privebar hebt, maar vooral omdat ze een birddaybox pakket aanbieden, waarbij het zwembad vol ligt met ballenbak ballen of zoals wij kozen: een beerpongtafel. Ideaal voor je eigen beerpong-toernooi met tribune. Aangeschoten vrienden en een hilarische avond gegarandeerd.

De Kanarieclub, Bellamyplein 51, Amsterdam

Het zwembad is nu 'gevuld' met een beerpongtafel, maar hier kunnen ook ballenbakballen in.

De grachten op

Niets is mooier dan Amsterdam vanaf de grachten. Om te zorgen dat je niet tussen het wal en het schip valt met een saaie boottour hebben we een aantal opties voor je:

Eigenlijk zegt de naam van G’s Brunchboat al genoeg, maar we leggen het toch even uit. Deze boot vaart je twee uur door de grachten, terwijl je geniet van de brunch en bloody mary’s en mimosa’s van G’s.

Is een brunch je iets teveel of wil je gewoon wat biertjes wegtikken op een wat grotere sloep? Contact dan onze vrienden van Amsterdam Boat Experience, voor een volledig verzorgde rondvaart inclusief bier en wijn.

Wellicht wel de meest educatieve van deze drie, want wie wil er nou niet in een salonboot met privé schipper over de grachten terwijl hij een gintour krijgt van niemand minder dan Mr. Cocktail hem zelf.

De boten van Amsterdam Boat Experience komen met volle tonnen bier. Als je wil.

Uiteraard zijn er nog tachtien verschillende mogelijkheden om een fantastische verjaardag te vieren. Zo nemen JP en Steven al een aantal jaar Cocktailbar Feijoa over. Uiteraard zijn genoeg terrassen als Hannekes Boom of plan je je party liever op één van deze dakterrassen waar je je prima een hele dag vermaakt. Maak er een fijne verjaardag van!