Dit is waar we allemaal naar uitkijken in de A’DAM Toren. | Cityguys.nl Dit is waar we allemaal naar uitkijken in de A’DAM Toren. | Cityguys.nl Skip to main content

Dit is waar we allemaal naar uitkijken in de A’DAM Toren.

Heel Amsterdam kijkt al maanden uit naar de A’DAM toren. A’Dam staat voor Amsterdam Dance and Music Tower en heeft zomaar de potentie om de Eiffeltoren van Amsterdam te worden. Gedurende de hele lente en zomer zullen delen van deze toren aan ’t IJ opgeleverd worden.

A'dam Lookout

Uiteraard moet je zo snel mogelijk naar de Lookout. Cityguys bezocht afgelopen maand al even het dak en we kunnen je garanderen: Er is geen beter uitzicht van de stad dan vanaf deze spot. A’dam Lookout heeft een 360 graden sky deck, waardoor je niet alleen het centrum van de stad kan zien, maar ook de haven of de rest van Noord. 10 tot 12 mei kun je tegen gereduceerde prijs de sneak preview doen. Tickets haal je op de A’dam Lookout website.

Over the Edge Swing

Hoe maak je een uitkijkpost als deze nóg epischer? Easy! Bouw een schommel op het dak die je over de rand swingt. Gegarandeerde zenuwen en kriebels in je buik dus en dit is een attractie waar toeristen over zullen blijven praten. We hopen dat er niet gigantische rijen voor komen te staan.

Madam

Madam is de panorama bar op de 20ste verdieping van de A’dam toren. Overdag is dit je spot om je foto’s te maken als het wat slechter weer is en ’s avonds is dit de nachtclub met een awesome view en fijne cocktails.

Moon

We hebben allemaal wel gehoord dat er een draaiend restaurant in de A’dam toren zou komen. Deze roddels zijn inmiddels bevestigd en het zal gaan gebeuren op de 19e verdieping. Het restaurant draait per uur een volledig rondje, dus misselijk zul je er niet van worden en chefs Jaimie (van het toprestaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel) & Tommy den Hartog gaan hier sowieso fenomenale gerechten voor je maken!

Shelter

Toepasselijk in de kelder en vernoemd naar de oude Shell toren kun je vette party’s verwachten. De club zal je daadwerkelijk betreden via een toegangsluik die gesloten wordt wanneer de club vol is. Een toplocatie dus om te dansen, net als Tolhuistuin gewoon praktisch naast het station.

Loop je al warm? Wij wel! En dan hebben we je nog niet eens verteld over de lichtshow in de lift en de members’ club A’DAM&Co. De loft met meeting rooms en het Sir Adam Hotel die voorzien zal worden van The Butcher Social Club, een biertuin en een sportschool die alledrie 24/7 open zulllen zijn. Meer info vind je op de website van A’dam Toren.

Beeldmateriaal via A’dam Toren en A’Dam lookout