De beste restaurants om eten van te bestellen in de Pijp | Cityguys.nl De beste restaurants om eten van te bestellen in de Pijp | Cityguys.nl Skip to main content

De beste restaurants om eten van te bestellen in de Pijp

Of je nou moet overwerken of luier bent dan Huggies. Als je eten gaat bestellen moet je het wel goed doen en daar helpen we je graag bij! Voor al onze vrienden die in en rondom de Pijp wonen gingen wij op Uber Eats op zoek naar onze favoriete spots. Bestellen maar!

Pokebowls, sushirolls en snacks - Temakery

Temakery heeft eigenlijk alles mee wat betreft een bestelrestaurant. Het chille aan Temakery als bestelspot is dat ze niet alleen pokebowls en sushirolls hebben, maar ook een flink aantal fijne warme gerechtjes voor €5,- als Korean wings en octoballs (probeer deze!), voeg daarna nog edamame-boontjes en de bao buns toe en je weet dat je mandje alweer veel te vol zit. Door de keuzestress bestel je toch maar alles. Die sushiroll kan toch in de koelkast voor ontbijt.

Temakery, Ferdinand Bolstraat 128, Amsterdam

De sushirolls van Temakery kunnen ook prima nog even thuis in de koelkast

Taco's - Chiapas Taco Cartel

Bij Chiapas Taco Cartel bestel je als je trek hebt in taco’s of burrito’s. Zodra je een keuze hebt gemaakt tussen deze twee kun je eigenlijk niet fout zitten, want hierna hoef je alleen nog maar te kiezen tussen de crispy chicken of de Al Pastor. Vegans: voor jullie zitten er ook nog een aantal zeer lekkere opties tussen!

Chiapas Taco Cartel, Van Woustraat 29h, Amsterdam

Burgers en ribs - Cannibale Royale

De burgers van Cannibale Royale behoren nog steeds tot de allerlekkerste van de stad en dit geldt ook voor de ribs. Met de uitbreiding van deze legendarische zaak naar verschillende stadsdelen (ze zitten zelfs in Noord!), kunnen we in vele delen van de stad genieten van dit heerlijks.

Cannibale Royale, Ruysdaelkade 149, Amsterdam

Van de burgers van Cannibale Royale kun je blijven eten

Pizza - De Pizzakamer

Ooit door Cityguys verkozen tot de beste pizza van Amsterdam, dus waarom zou je er niet bestellen? Bij de pizzakamer krijg je écht waar voor je geld. Deze pizza’s zijn namelijk niet alleen superlekker, maar het zijn ook nog eens flinke schotels! De diavola, met pittige salami (€13,-) is één van onze favorieten.

Cityguys protip: Pizza over van de vorige dag: Besprenkel de pizzapunt met een paar druppels water en warm deze op in een koekenpan met een deksel.

De Pizzakamer, Tweede van der Helststraat 16, Amsterdam

De pizzakamer won Cityguys' laatste pizzabiketour

Vegan hamburgers en sweet potatoe fries - Vegan Junkfoodbar

Zelfs als carnivoor durf ik ervoor uit te komen dat de hamburgers van de Vegan Junkfoodbar echt heel lekker zijn evenals loaded Vegan Junkfoodbar fries met guacamole, ui en shawarma. Superchill om te bestellen, want deze zaak zit echt altijd rammend vol!

Vegan Junkfoodbar, Marie Heinekenplein 9-10, Amsterdam

Hot Dogs en Twister Frites - Bulls and Dogs

Een uitgebreid assortiment aan hotdogs die je los kunt bestellen voor €6,- of €7,-, maar ook in de combi met Twister frites (Ja! Die lekkere gekrulde frietjes) en een biertje voor €12,-. Het leuke hiervan is dat het biertje ook nog eens gematcht is met je hotdog alsof je bijna echt in een restaurant zit. ;).

Cityguys protip: Bulls and Dogs heeft ook een hotdogplatter met 5 hotdogs voor €27,50, perfect als je een avondje voetbal aan het kijken bent met je maten.


Warning: Illegal string offset 'address' in /var/www/vhosts/cityguys.nl/httpdocs/wp-content/themes/cityguys/part-content-block.php on line 25

Bulls & Dogs,

Vergeet niet om friet te bestellen

Burgers - Geflipt

Eén van de lekkerste hamburgers die je kunt bestellen in Amsterdam is misschien wel de vurige burger van geflipt. Alle burgers met rundvlees komen met een patty van 180 gram gasconne beef (voor een prijsje van €10,50), doe daar nog even €4,50 bovenop en je hebt jezelf opgescheept met 360 gram vlees.

Geflipt, Van Woustraat 15, Amsterdam

Misschien heb je door dat dit artikel alleen over bestellen via Uber Eats en niet over het bestellen via andere bezorgdiensten. Dat klopt, want Uber heeft ons gevraagd om dit artikel te schrijven en dat is heel chill, omdat we zelf de wijk en de restaurants hebben gekozen om over te schrijven en we er nog voor betaald krijgen ook! Meer geld voor eten dus!

Cityguys protip: Komt je salaris morgen pas? Bestellen via Uber Eats gaat via je creditcard, waardoor je zelfs als je heel even geen geld op je rekening hebt binnen 30 minuten eten thuis bezorgd hebt. Eet smakelijk!

Hebben we een spot over het hoofd gezien? Kan natuurlijk gebeuren! Mail ons dan via tips@cityguys.nl, dan checken we het even. en dan komen we graag langs om te proeven. Deel een like uit op onze Facebookpagina, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.